Βασίλη, το απόλαυσα και το εκτίμησα το μήνυμά σου για διάφορους λόγους
Ο πρώτος είναι πως συνοψίζεις πολύ ωραία σε 5 παραγράφους όλα τα στοιχεία που θεωρώ κι εγώ σημαντικά στην ύπαρξη ενός συλλόγου: τις όμορφες εκδηλώσεις, την ανταλλαγή γνώσεων, τον απογαλακτισμό των δυτών από τα καταδυτικά, την ομορφιά μιας παρέας που συνειδητοποιεί πως κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο συλλογικά, όταν βάζει καθένας λίγη από την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο του, χωρίς να προσβλέπει σε τίποτε άλλο, παρα στο να απολαύσουμε όλοι μαζί το τελικό αποτέλεσμα.
Το αισθάνομαι κι εγώ πολλές φορές κοιτώντας πίσω, ότι έχω γίνει καλύτερος δύτης αλλά και καλύτερος άνθρωπος μέσα από την επαφή και την τριβή μου με τον σύλλογο. Άσε που έκανα και μερικούς πολύ καλούς φίλους, πράγμα που όσο μεγαλώνουμε και παραξενεύουμε - θα το έχεις παρατηρήσει - γίνεται όλο και πιο δύσκολο
Ακόμη πιο πολύ όμως μου άρεσε - θα έλεγα με συγκίνησε, αλλά φοβάμαι πως θα γίνω μελό - ότι σε μια εποχή που όλοι είναι ζορισμένοι οικονομικά, ψυχολογικά, στεγνοί από χρόνο και ενέργεια και συνήθως ένας "απολογισμός" σημαίνει γκρίνια και επίκριση, εσύ κάθισες κι έγραψες ένα θετικό μήνυμα για να εκφράσεις τα ωραία πράγματα που απολαύσαμε στην παρέα του συλλόγου.
Είναι πραγματικά σπάνιο αυτό. Συνήθως μόνο γκρινιάζουμε. Είναι φορές που πεθαίνουν κοντινοί και αγαπημένοι μας άνθρωποι και μετά συνειδητοποιούμε πόσες λίγες φορές τους είχαμε πει πως τους αγαπάμε...
Πόσο μάλλον πιο σπάνιο, να γράψει κάποιος ένα θετικό μήνυμα, για τους πιο μακρινούς, τους συντρόφους και τους φίλους μιας καταδυτικής παρέας.
Ούτε κι εγώ είμαι πια πολύ ενεργός στο σύλλογο γιατί έχω μπλέξει με τα δικά μου προβλήματα όπως οι περισσότεροι. Να ξέρεις όμως πως αν υπάρχουν λόγοι να συνεχίσει να υπάρχει ο σύλογος και να δώσουν κουράγιο και κίνητρο στο τρέχον Δ.Σ. και τους ανθρώπους που ασχολούνται πιο ενεργά, είναι ακριβώς τα συναισθήματα που περιγράφεις στο μήνυμά σου κι ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που τα εκτιμούν και τα απολαμβάνουν.
Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε όταν με το καλό μας ξανάρθεις.
ΥΓ: Νομίζω πως το μήνυμά σου κακώς βρίσκεται στις "Συστάσεις".
Θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφερθεί στην κατηγορία "Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες - Δράσεις του Συλλόγου":
http://www.scubadive.gr/forum/forumdisplay.php?f=32
Μπορεί να μην αποτελεί δράση, αλλά αποτελεί την ουσία και το πνεύμα πίσω από οποιαδήποτε δράση και εκδήλωση