Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο donstefano
Ριχνοντας μια ματια σε γνωστο eshop της Ελλαδας σετακι ΜΚ25 παει απο 500 και πανω......Ξεκιναμε με αρκετα ψηλο μπατζετ!
Γενικα για την οικονομικη κατασταση μας γενικα να μην μιλησουμε ποσο δυσκολο μας εχει κανει το σπορ.
Οποτε μια ευρεση νεου σετ σε μια τιμη πιο χαμηλη τιμη απο 500 ευρω σιγουρα με ενδιαφερει.
Το επιπεδο καταδυσης μου ειναι AOWD και παω μεχρι 30-32.Συνηθης βουτιες ειναι μεταξυ 16-26.
Σιγουρα μπορω να καλυφθω και με ενα σετακι ΜΚ2 σε Ελληνικα νερα και για το επιπεδο μου ειμαι οκ.Απλα προτιμω να παρω κατι λιγο καλυτερο και με περιθωρια βελτιωσης.
Εννοειτε οποιαδηποτε προταση ειναι καλοδεχουμενη γιατι βλεπω οτι εχεις και τη διαθεση να βοηθησεις και σε ευχαριστω για αυτο!
Απλα εχω ξεκινησει την κουβεντα απο το 1ο σταδιο διοτι εχω την εντυπωση(αν κανω λαθος διορθωστε με)οτι το 1ο σταδιο ειναι το Α και το Ω στο σετ.Απο κει ξεκινανε ολα!Και το καλυτερο 2ο σταδιο να χεις και το καλυτερο BCD, αμα το 1ο ειναι λιγο οτι να ναι.........
|
Επειδή βλέπω ότι βασανίζεσαι χωρίς λόγο, σου έχω στείλει ένα μήνυμα. Δες το με προσοχή!