Αυτό που εμείς το κάναμε και το καταφέραμε τζάμπα πριν κάποια χρόνια πρέπει τώρα να το πληρώνουν οι νέοι σε τέτοια βαθιά κρίση 215 Ευρώ σε προσφορά.... Όταν δεν έχουν ούτε μαντήλι να κλάψουν....
Μάλιστα έμαθα ότι πρέπει να ανανεώσω το δίπλωμά μου -του ταχύπλοου που δεν έχω...- το 2017 γιατί το παλιό που έχω δεν θα ισχύει....

:a ngyr:
215 Ευρώ ρε παιδιά στην αποικία είναι περιουσία.... κρίμα κι άδικα αυτά τα λεφτά τη σήμερον ημέρα της ξεφτίλας και της απαξίωσης, να "αγοράζουμε" διπλώματα για τα σκάφη, τα φουσκωτά που λίγο ή πολύ όλοι τα βρίσκουμε μπροστά μας ΄το καλοκαίρι αν και δεν έχουμε ούτε βενζίνη να βάλουμε....
Τέσπα εμένα αν δεν κάνω λάθος μου ζητάνε 75 Ευρώ παράβλολο για την ...."ανανέωση και καλά " του διπλώματος ΄και αυτό ισχύει για όλους γιατί θα βγει νέο μνημονιακό και πιο κυριλέ...(λεφτά θέλουν οι ξεφτίλες μην κρυβόμαστε) .
Προσωπικά θα πήγαινα κολυμπώντας ή θα νοίκιαζα κανώ...παράλληλα γυαλίζω και την καραμπίνα από καιρό σε καιρό μήπως γίνει κάτι και ξυπνήσουν στο τέλος οι ιθαγενείς της εξαθλιωμένης αυτής αποικίας....