Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-07, 18:51
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Αγοροπωλησίες.....

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Beracuda Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή κι εγώ λέω να κάνω δωράκι στον εαυτό μου χρονιάρες μέρες, ειναι η G9 απο τα τελευταία μοντέλα με raw edit & 28 mm wide angle?
Βύρωνα, είναι όντως από τα τελευταία μοντέλα (compact) μηχανών που διεθέτουν RAW format, αλλά ο φακός είναι δυστυχώς 35mm και όχι 28.
Μπορείς να δεις τα πλήρη χαρακτηριστικά της Μηχανής εδώ: Canon G9 και επίσης να ελέγξεις ποιες εταιρείες βγάζουν housings για την G9 στο πάντα ενημερωμένο www.digideep.com

Παράθεση:
Επίσης αν γνωρίζεις, υπάρχει Ikelite Housing? Νομίζω είναι προτιμητέα (-60 μετρα) απο αυτά της Cannon.
Υπάρχει housing της Ikelite και είναι το Ikelite #6147.09.
Προφανώς η ποιότητα της Ikelite είναι ανώτερη από αυτή του housing της Canon αλλά έχει ονομαστική τιμή 600 δολάρια (πραγματική τιμή περίπου 500-550) δηλ. 2.5-3 φορές πάνω σε σχέση με το housing της Canon που έχει γύρω στα 200-230.

Υποτίθεται ότι όταν αγοράζουμε μια φωτ. μηχανή compact για υποβρύχια χρήση, προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα οικονομικό setup. Αν είναι να δώσεις 550 + 550 = 1100 ευρώ δε νομίζω πως βρίσκεται στα πλαίσια του οικονομικού, εκτός κι αν:

α. Οι περισσότερες βουτιές σου είναι πιο βαθιά από 40-45 και δεν αντέχει της Canon ή
β. Έχεις ήδη κάποιο συμβατό TTL-flash της Ikelite και θέλεις να το αξιοποιήσεις

Αν δεν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους, εγώ δεν θα αγόραζα housing της Ikelite για compact μηχανή - είναι πολύ καλά ποιοτικά αλλά μου φαίνονται πολύ ακριβά σε σχέση με τη φωτ. μηχανή που βάζω μέσα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 09-12-07 στις 13:33.
Απάντηση με παράθεση