Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-08, 18:12
Το avatar του χρήστη Μπλε
Μπλε Μπλε is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Camping Τσόλις

Πραγματικά από τις πιο όμορφους βυθούς που έχω βουτήξει ποτέ. Η πρώτη κατάδυση με άφησε με το στόμα ανοιχτό, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Πρώτη φορά αντίκρυζα τέτοιο τοπίο υποβρυχίως!

Μοναδική ομορφιά, στην οποία πιστεύω ότι η μειωμένη ορατότητα προσδίδει μια άλλη, απόκοσμη χάρη. Φανταστικό το θέαμα των μονόπετρων όπως ξεπροβάλλουν από τον λασπώδη πυθμένα και αχνοφαίνονται μέσα στο πρασινο-μπλε νερό, γεμάτα γοργόνιες απλωμένες σαν βεντάλιες.

Αν και φανατικός φίλος του συγκεκριμένου προορισμού, έχω πολύ καιρό να βουτήξω εκεί. Ανάμεσα στις φορές που έχω πάει, λίγες φορές είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου (μάλιστα έχει πνιγεί μια από τις πρώτες μου μηχανές εκεί), οπότε σίγουρα δεν έχω αποτυπώσει (αλλά ούτε και έχω δει) παρά τα ελάχιστα από όσα περιγράφει ο Γιώργος.

.........

.........

Αλήθεια Γιώργο, μιας και που τις τελευταίες ημέρες, εν όψη καταδυτικών πάρκων, συζητιέται πολύ το θέμα της φέρουσας ικανότητας μιας περιοχής από την σκοπιά των δυτών που την επισκέπτονται, πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο καταδυτικό σημείο έχει υποβιβαστεί λόγω αυξημένης καταδυτικής πίεσης?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 25-01-08 στις 18:23.
Απάντηση με παράθεση