Παράθεση:
Η φάση που ο ήρωας, διασχίζει μια απόσταση στη θάλασσα, ανάμεσα σ'ένα κοπάδι άγριους, λυσσασμένους, πειναλέους καρχαρίες (της ράτσας ''θα σε κάνω αλοιφή για κάλλους''), και είναι άνετος, cool, υπεράνω, διότι ο τυπάκος έχει κάνει πάνω του ''τσισάκια'' (...επίτηδες και καλά, εγώ λέω από τον φόβο του), και οι καρχαρίες δεν τον πλησιάζουν γιατί όπως στα σκυλιά, η οσμή των... ''τσισακίων'', οριοθετούσε τον χώρο του!!!!
Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που βούτηξα άνετα στην Ερυθρά...
|
Emmy , λυπαμαι που θα σε απογοητευσω , αλλα αυτο λειτουργει αντιθετα στο θεμα καρχαριες (δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο για ολα τα ειδη ) .
Η πληροφορηση μου , για να ειμαι ειλικρινης , ερχεται απο ντοκυμαντερ με επιθεσεις λευκων σε ανθρωπους και συγκεκριμενα σε σερφερς . Καποιος δεχτηκε επιθεση (μπουκια και συγχωριο που λεμε ) επειδη εκανε τα..... τσισακια του 3-4 φορες στην φορμα του και επειδη , ελεγαν αυτοι , τα ουρα περιεχουν αιμα και αυτος ειχε κουραστει και κινουνταν λιγακι σπασμωδικα (λιγακι με τα δικα μας δεδομενα) , ο Μεγαλος ερεθιστηκε διοτι πιστεψε πως ειναι ενα πληγωμενο , αρα και αδυναμο ζωο κοντα του και επετεθη . Ελπιζω να μην σε αποτρεψει αυτο απο το να ξανακανεις ομορφα ταξειδια και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πραγματικα δεν υπαρχει ιδιαιτερος κινδυνος στις συναντησεις με τετοια ζωα , παντα κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες (ψυχραιμια , διακριτικοτης , αποσταση , σεβασμος , οχι αγγιγματα - οχι πολλα φιλια στο στομα !!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ'Ι'ΣΜΑ

) .
Τα τελευταια χρονια , επιδιωκω να πηγαινω σε μερη στο εξωτερικο , οπου ξερω οτι θα συναντησω τετοια ζωα , οχι απο μαγκια ουτε απο τρελλα , ουτε απο διαθεση να πεθανω , αλλα για να θαυμασω αυτα τα πλασματα και να κανω την επαφη μαζι τους , οπως εγω την καταλαβαινω .