![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ανελκύσεις ναυαγίων
Παιδιά θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για ένα δισέλιδο που ετοιμάζουμε για την εφημερίδα, με θέμα τις ανελκύσεις ναυαγίων. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κατάλογο με τα γνωστότερα ναυάγια που ανελκύστηκαν, τις τεχνικές που ακολουθήθηκαν (ώστε να φτιάξουμε ένα ωραίο infographic) και ίσως κάποια links για περισσότερα στοιχεία/φωτό κ.λπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΠΚ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανελκύσεις ναυαγίων
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
Έχω ακούσει για τη ρόδα του "Πατρίς", αλλά το θέμα που ετοιμάζω έχει σχέση με τις τεχνικές ανέλκυσης ναυαγίων. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με στοιχεία, links και κατάλογο με τις πιό εντυπωσιακές ανελκύσεις ναυαγίων θα του είμαι υπόχρεος. Αν δεν κάνω λάθος, στην Ελλάδα έχουμε μόνο την χαρακτηριστική περίπτωση της Π/Κ "Κωστάκος" Και πάλι ευχαριστώ! ΠΚ
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Andreas Triantopoulos, το κατάλαβα, αλλά δεν ψάχνω αυτό...
|
|
||||
|
||||
Pierre,
Ο πιο κατάλληλος νομίζω για να σου απαντήσει & βοηθήσει είναι ο Κώστας Θωκταρίδης. ![]() Για το θέμα ΠΑΤΡΙΣ που υπερθεματίζω, σίγουρα είναι άλλο θέμα αλλά κάποια στιγμή αξίζει να το καλύψεις δημοσιογραφικά και αυτό ![]()
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|