![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Άρθρο στο γεωτρόπιο 8.9.07
Στο σημερινό "γεωτρόπιο" της Ελευθεροτυπίας υπάρχει θαυμάσιο άρθρο της "δικής μας" Μαρίας Σαλωμίδη με τίτλο "Ευτυχώς τα δάση των βυθών δεν καίγονται" και αφορά στα φύκια και θαλάσσια φυτά της Μεσογείου. Τα άρθρο συμπληρώνεται από τις εξαιρετικές φωτογραφίες του Γιάννη Ίσσαρη.
Μπράβο παιδιά !!!
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άρθρο στο γεωτρόπιο 8.9.07
Γιώργο, ευχαριστούμε για τα καλά λόγια...
![]() Ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι "Οι Πνεύμονες της Θάλασσας", αλλά ο εκδότης αυτοσχεδίασε λιγάκι για να το επικαιροποιήσει ![]() |
|
||||
|
||||
Γιώργο χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!
Που να έβλεπες τη φάτσα του υπεύθυνου έκδοσης όταν μας ρώτησε τι θα μπορούσαμε να γράψουμε για το βυθό και του προτείναμε ένα άρθρο για τα....φύκια. Μας κοιτούσε λες και πέσαμε από τον Άρη! ![]()
|
||||
|
||||
Ρε τα λένε αυτά αν δεν το μάθαινα θα σας έβαζα να μου το στείλετε...
|
|
||||
|
||||
Ε βρε Γιώργο.... ντρεπόμαστε και λίγο
![]() (πήρα τον μπαμπά και την μαμά μου όμως ![]() Ίσως μπορέσουμε να το ανεβάσουμε και στο φόρουμ (?). Θα δω τι παίζει με τις αναδημοσιεύσεις και θα σας πω.....
|
|||
|
|||
Με προλάβατε!!!
Μαρία καταπληκτικό το άρθρο!!! Εντωμεταξύ κάτι στον τίτλο δε μου έκανε... ![]() Οι δε φωτογραφίες του Γιάννη με κάνουν να σκεφτώ να το παρατήσω το σπορ μιας και δεν έχω τόσο χρόνο και παρέα μάλλον ![]() ![]() Αυτά όμως τα λένε, καλά λέει ο Γιώργος. Βέβαια από το γεωτρόπιο δε μου ξεφεύγει άρθρο, είμαι συλλέκτης του (μου λείπουν<από 10 τεύχη), αλλά αν είναι σε άλλο περιοδικό να μας το λέτε. Πάντα τέτοια ![]() |
|
||||
|
||||
Ηλία να'σαι καλά.
Να σου πω την αλήθεια, όταν είδα τον τίτλο "μας" μου ήρθε εγκεφαλικό. Εκτός του ότι δε μου αρέσει το μήνυμά του, είναι και ηχητικά απαίσιο. Όσο για το τι τραβάνε αυτά, ελπίζω να έδωσα αρκετή έμφαση στον επίλογο.... Γενικά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, ακόμα και τα αρνητικά θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτα. Να κάνω ένα μόνη μου. Μέσα στις φωτό του Γιάννη, υπάρχουν και δυο δικές μου. Θα τις καταλάβετε εύκολα, είναι οι πιο άσχημες!! Αλλά ο Γιάννης δεν είχε καθόλου χλωροφύκη κι εγώ χρειαζόμουν να μιλήσω και για τις πιο "πειραγμένες" εικόνες βυθού.... ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Μήπως υπάρχει και κανένα link για να το διαβάσουμε και μεις οι μη έχοντες πρόσβαση σε αυτές τις εκδόσεις?
![]() |
|
||||
|
||||
Σώτο, μάλλον όχι. Αλλά θα το φροντίσουμε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|