![]() |
|
Πείτε μας τι έχετε για πούλημα, ανταλλαγή ή αν ψάχνετε κάτι (! Για τη δημοσίευση αγγελίας θα πρέπει να έχετε δημοσιεύσει τουλάχιστον 10 μηνύματα και να έχουν περάσει 30 μέρες από την εγγραφή σας !) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Φακός SALVO Rebel 10 HID 4.5Amp NiMH
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Φακός SALVO Rebel 10 HID 4.5Amp NiMH με ενσωματωμένο το reflector του EKPP που σημαίνει πως η δέσμη του είναι συγκεντρωτική για καλύτερη επικοινωνία και λαβή Goodman (σταθερή μεταλλική και όχι Velcro) για ελευθερία χεριών .
Το συγκεκριμένο σύστημα φωτισμού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς έχει αποδώσει μέχρι σήμερα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μοναδικός λόγος πώλησης είναι η αντικατάστασή του με άλλο μεγαλύτερης ισχύος. Αναλυτικά Χαρακτηριστικά: Τύπος λαμπτήρα: HID, 10Watt Τύπος μπαταρίας: NiMH (υδριδίου νικελίου-μετάλλου), 4.5Amp Διάρκεια μπαταρίας: 4 ώρες, 800-1000 κύκλοι ζωής Διαστάσεις κανίστρου μπαταρίας: 6.3cm διάμετρο × 21.5cm μήκος Μήκος καλωδίου: 95cm Πλευστότητα: περίπου -1.3Kg Περιλαμβάνει φορτιστή 220V Ημερ/νία αγοράς: 03/2006 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://www.salvodiving.com/rebel_hid_lights Τιμή: 430,00€ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Φακός SALVO Rebel 10 HID 4.5Amp NiMH
Νίκο καλησπέρα.
Είθισται να περνάμε πρώτα από εδώ και μετά να ξεπουλάμε ![]() Καλώς ήρθες στο φόρουμ του ΣΕΑ Τηθύς. ![]()
|
||||
|
||||
Απάντηση: Φακός SALVO Rebel 10 HID 4.5Amp NiMH
Ζητώ συγνώμη από όλους...
Το ξεπούλημα δεν ήταν σκοπός μου για την εγγραφή, απλά, δεν γνώριζα τη διαδικασία και δεν ιεράρχησα τα μηνύματά μου... Έχω προβεί, όμως, στο να συστηθώ έστω και ετεροχρονισμένα... Physalia, ευχαριστώ για την παρατήρηση... |
![]() |
|
|