![]() |
|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Χαίρετε!
Χαίρετε!
Τώρα που είμαι πια αυτοδύτης (έστω και πολύ πρόσφατη) είπα να συμμετέχω στο forum, το οποίο έτσι κι αλλιώς παρακολουθώ από πολύ καιρό. Έχω σπουδάσει φυσική, μετά ωκεανογραφία και πολύ πρόσφατα περιβαλλοντική εκπαίδευση. Δουλεύω σε Λύκειο και μια από τις εμμονές μου είναι να πραγματοποιώ στο σχολείο, όσο δύσκολο κι αν είναι – για διάφορους λόγους, προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης τα οποία θα βασίζονται όχι στη μετάδοση δεδομένων γνώσεων (και καθόλου δεδομένων αξιών) αλλά στην κριτική και την αμφισβήτηση. Βρίσκομαι λοιπόν σε μια διαρκή αναζήτηση υλικού και ιδεών και βλέπω ότι στο συγκεκριμένο forum δημιουργούνται κατά καιρούς θέματα πολύ ενδιαφέροντα ως προς τον σκοπό αυτό. Ελπίζοντας σε μια ‘θετική αλληλεπίδραση’, εύχομαι καλές διακοπές σε όσους από μας δεν έχουν ακόμη φύγει Γεωργία |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Χαίρετε!
Καλώς μας ήρθες Γεωργία και εδώ.
![]() ![]() Καλές βουτιές ![]()
|
||||
|
||||
Βρε καλώς τηηηην ...
Που 'σαι??? Χαθήκαμε ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
Καλώς την Γεωργία
![]() Άντε, ευκαιρία να τα λέμε και διαδικτιακά ![]() Καλή συνέχεια και απολαυστικές βουτιές σου εύχομαι, αν και είμαι σίγουρος ότι θα τις ευχαριστηθείς ![]() (εχω εμπιστοσύνη στον buddy σου) ![]()
|
|||
|
|||
Καλώς την!!!
Πολλές και Καλές αναδύσεις και καλές αντοχές για να μας αντέξεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλώστηνα κι ας άργησεεεεεεεεε!!! (περιμένουμε τώρα να μάς συστηθεί κι ένας Nik, καινούργια εγγραφή στο φόρουμ, ποιο παιδί να είναι αυτό άραγεεεεε ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες Γεωργία
Να έχεις πάντα καλές βουτιές. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Ο συνδυασμός των σπουδών σου + το νέο χόμπι + η εκπαιδευτική σου ιδιότητα κάνουν ένα λίαν ενδιαφέρον "μείγμα" που σίγουρα θα το αναπνεύσουμε με χαρά και στο Φόρουμ της καλής παρέας μας. ![]()
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
![]() |
|
|