|
Διαβάσατε για κάποιο καταδυτικό ατύχημα? Σας έτυχε κάποιο επικίνδυνο περιστατικό? Βάλτε στην άκρη τις ντροπές κι ας ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας για ακόμη πιο ασφαλείς καταδύσεις... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Άλλο ένα ατύχημα στην Ερυθρά
Σύμφωνα με το άρθρο, 3 ρώσοι δύτες αποφάσισαν να βουτήξουν βαθιά με μονή μπουκάλα κοντά στο Elphistone.
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άλλο ένα ατύχημα στην Ερυθρά
Μα πόση ανοησία υπάρχει στον κόσμο τελικά..?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
“The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.” Jacques Cousteau Why can't I just dive more often! http://www.postimage.org/aV2OmUL0.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manta : 23-11-07 στις 15:52. |
|
||||
|
||||
Θάνο βουτούσαν με οξυγόνο λέει... πρέπει να κάηκαν πολύ ρηχά.
...δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο η ασχετοσύνη.... Υ.Γ. μήπως τους ξέχασαν πάλι... και δεν το λένε... κάτι δεν μου κολλάει.
|
|
|||
|
|||
[quote=Nikos;6268]Θάνο βουτούσαν με οξυγόνο λέει... πρέπει να κάηκαν πολύ ρηχά.
...δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο η ασχετοσύνη.... Το οξυγονο ειναι μαλλον πομπωδης ασχετοσυνη και γελοιοτης του συντακτη του αρθρου !!! Κατω απο τα -75 και περιπου στα -90 στο Elphinstone , υπαρχει ενας θρυλλος που λεει οτι υπαρχει ενα μεγαλο πετρινο φερετρο καποιου Φαραω . Ατομο που κατεβηκε εκει (με 12λιτρη φιαλη ο υπερανωμαλος και θεοπαλαβος παππους) , μου ειπε , οτι οντως υπαρχει καποιος τετραγωνισμενος βραχος που θα μπορουσε να ειναι κατι τετοιο . Βεβαια στα -90 με αερα ο Δεσποτης ειναι Παναγιωτης και η Γη ειναι τετραγωνη και αναβοσβηνει σε ρυθμους ραπ και η μουσικη ειναι ενα συνεχες WA WA WA , λογω αζωτου . Πιο επανω , υπαρχει μια καμάρα , φυσικη , την οποιαν εχουμε δει απο κοντα ή και απο μακρυα (ολοι εκει ειμαστε συνηθως με 12 ή 15 λιτρες ) . Οταν δεις την καμαρα , εισαι σε καλο δρομο για το "φερετρο" και φυσικα , οχι μονο για του Φαραω , σε αυτα τα βαθη με αερα . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βέβαια είναι μια λυπηρή είδηση, αλλά επειδή ζω σε νησί με πολλούς Ρώσους τουρίστες και ξέρω σχεδόν όλους τους εκπαιδευτές και μου λένε τις ιστορίες με τους Ρώσους, Νίκο, έχω συμπεράνει κάποια πράγματα. Γενικά βέβαια πάντα. Mιλάμε για ένα λαό που έχει τέτοια περηφάνεια και υπεροψία που έχει γραμμένους τους κανόνες. Πολλοί κάνουν ότι καταλαβαίνουν αγγλικά και μπορεί να απαντάνε μάλιστα με αμεσότητα και σιγουριά "yes" σε ότι ερωτήσεις τους κάνεις (υπάρχουν και αρκετές αστείες ιστορίες με αυτή τους την ιδιότητα) αλλά τελικά αυτό που σκαμπάζουν είναι μόνο αυτό που θέλουν να κάνουν. Δεν είμαι ούτε ρατσιστής ούτε ξενοφοβικός αλλά μεταφέρω εμπειρίες που επιβεβαιώνονται μέσα από ιστορίες που επαναλαμβάνονται με αξιοσημείωτη συχνότητα. Κατά τα άλλα μιλάμε για μια υπέροχη και αξιοθαύμαστη φυλή. |
|
||||
|
||||
Μην το πείς, έχω ξανακούσει για τέτοια ατυχήματα (βαθείες καταδύσεις) υπό την επιτήρηση εκπαιδευτών (καταδύσεων αναψυχής) με 12λιτρες και απο σύμπτωση ήταν πάλι Ρώσοι.
“The happiness of the bee and the dolphin is to exist. For man it is to know that and to wonder at it.” Jacques Cousteau Why can't I just dive more often! http://www.postimage.org/aV2OmUL0.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manta : 26-11-07 στις 12:41. |
|
||||
|
||||
Πάλι Ρώσοι? Τι στο καλό γίνεται με αυτούς? Μεθυσμένοι είναι? Μου έλεγαν πριν από λίγες εβδομάδες στο Sharm ότι 90% των θανάτων στην Ερυθρά τα τελευταία χρόνια είναι Ρώσοι...
|
|