|
|
||||
|
||||
Σποράδες, απαγορευμένες περιοχές...
Σποράδες, απαγορευμένες περιοχές...
Το παρακάτω έντυπο, μάλλον είναι σύγχρονο και μάλλον ισχύει... δυστυχώς για μας, αλλά από την άλλη πρώτη φορά βλέπω τέτοια επίσημη ενημέρωση. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σποράδες, απαγορευμένες περιοχές...
Νίκο, μήπως να το ανεβάσεις σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος (ή δώσε μας κάποιο link αν υπάρχει) γιατί δεν διαβάζεται και πολύ καλά ο χάρτης.
|
||||
|
||||
Με μπερδευει λιγο, ισως γιατι ειναι ο πρωτος επισημος σχετικος χαρτης που βλεπω... Σε ολο το πορτοκαλι απαγορευεται η καταδυση ? Ενω σε ολοκληρη την σκοπελο επιτρεπεται ? Και στο Νησακι Αδελφι τι παιζει ?
|
||||
|
||||
δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό το crop, θα ψάξω για το αρχείο σε μεγαλύτερο μέγεθος.
Νίκος Μπιρμπίλης …άσε την ησυχία μου, ήσυχη… http://i19.photobucket.com/albums/b1...turedouble.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 12-06-07 στις 22:56. |
|
||||
|
||||
στο περιοδικό deep (για ελευθερη καταδυση και ψαροτούφεκο) στην τελευταία του σελίδα υπάρχει το ΦΕΚ στο οποίο δημοσιέυεται η απαγόρευση-κλεισιμο της περιοχης Αλονήσσου .
Επικοινώνησα 09/07/07 με τον προισταμενο του Λιμενικού Σταθμου Αλοννήσου . Ηταν κατηγορηματικός: Παρότι όλοι οι τοπικοι φορείς εχουν ξεσηκωθεί με την απαγόρευση ,το λιμεναρχείο είναι αρνητικό στο να επίτρέψει οποιάδήποτε μορφής καταδυση αναψυχής , αυτόνομη ή ψαροτούφεκο διότι δεσμέυεται απο τον συγκεκριμενο φεκ-νόμο. Η μοναδικές περιοχές που εξαιρούνται ειναι το νησακι Αγιος Γεώργιος και η Σκόπελος, όπου επιτρέπεται η αυτονομη κατάδυση αναψυχής το τηλ του λιμεναρχείου ειναι 24240-65595. Επίσης : http://www.theabyss.gr/community/index.php?topic=3358 |
|
||||
|
||||
Να κάνω την χαζή ερώτηση;; Αυτός ο άνθρωπος που επένδυσε πάνω στο θέμα της κατάδυσης, και άνοιξε καταδυτικό στην Αλλόνησο (φαντάζομαι παίρνοντας την άδεια απο το λιμεναρχείο) απο ποιόν θα πάρει τα λεφτά του;;