|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Gnathophyllum elegans
Μεταφορά μηνυμάτων από το θέμα Υποβρύχιες Συνυπάρξεις
Gnathophyllum elegans Δεν την έχω δει ποτέ μου ... Το μέγεθός της φτάνει μετά βίας τα 3,5εκ και κυκλοφορεί αθέατη ανάμεσά μας τις νύχτες, κυρίως σε λιβάδια Ποσειδωνίας.... Βάλτε 2-3 ζευγάρια μάτια παραπάνω γι'αυτό το σπάνιο διαμαντάκι μας!!!
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 05-07-08 στις 11:28. Αιτία: νέο θέμα |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Γαρίδα - Ανεμώνη
Χεχεχεχ μόλις παρατήρησα στον οδηγό μου ότι οι Ιταλοί αποκαλούν τη Gnathophyllum "γαρίδα κρασοπώλης". (Gambero vinaio)
Τώρα κοιτάξτε ξανά αυτή τη μορφή (μουστάκια, μπράτσα, ύφος, κοψιά) και πείτε μου αν έχουν δίκιο!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Να υποθέσω ότι ο Περικλιμένης ο αμέθυστος δεν κάνει σε καμμιά περίπτωση παρέα με τη "γαρίδα κρασοπώλης", αλλιώς τι αμέθυστος θα ήταν? Θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά πάντως, είναι πανέμορφος ο κρασοπώλης ...αν δεν έβλεπα φωτογραφίες, ποτέ δε θα πίστευα ότι έχουμε τέτοιες γαρίδες στην Ελλάδα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι μου έκανες τώρα ....!!! Δώσε καμία πληροφορία παραπάνω να ξέρουμε που να ψάχνουμε τουλάχιστον.
|
||||
|
||||
Μαρία μας τρέλανες,
υπάρχει αυτό το τροπικό πλάσμα ανάμεσα μας?????? Φοίβο, Γιάννη, Βασίλη, νυχτερινή κανείς? |
|
||||
|
||||
Πλάκα έχετε βρε παιδιά. Μπράβο Μαρία, τους ξεσήκωσες όλους |
|
||||
|
||||
Μα ναι, σας είπα, είναι μεσογειακότατη και μάλιστα έχω γνωστό που την έχει βρει από σπόντα σε δειγματοληψία κάπου κοντά στην Μακρόνησο....
Δυστυχώς πέραν του ότι είναι πολύ νυκτόβιος τύπος κι ότι της αρέσουν τα λιβάδια της Ποσειδωνίας, σε βάθη απο λίγα έως πολλά μέτρα, δεν έχω άλλα τιπς να διαθέσω.... Σας δίνω την ευχή μου αλλά όταν τη βρείτε, ποστάρετε και σε μας μια φωτό να τη θαυμάσουμε εε?
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 19-09-07 στις 22:22. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Gnathophyllum elegans
Προσπάθησα να μεταφέρω τα μηνύματα για τη Gnathophyllum elegans εδώ για να την έχουμε σε ξεχωριστό θρεντ.
Συγγνώμη για τη φαινομενική ασυνέχεια (αν μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές να το τακτοποιήσει καλύτερα, be my guest!) Σας παραθέτω έναν σύνδεσμο από το marineaquarium όπου θα διαπιστώσετε ότι κάποιος την βρήκε στον Πόρο και την πήρε για το ενυδρείο του
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 23-09-07 στις 13:05. |
|
|