|
Βοηθήστε μας να κάνουμε το site ακόμη καλύτερο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Πρόβλημα με το πλάτος της σελίδας του forum
Ειναι πολυ πλατια η σελιδα και πρεπει για
να διαβασεις ενα θεμα να εισαι συνεχως με το ποντικι πανω στα βελακια και να μετακινεις τη σελιδα. Μηπως να παρω μεγαλητερη οθονη? |
|
||||
|
||||
Απάντηση: πειεριστε το πλατος
παραξενο! τι αναλυση εχεις?
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πρόβλημα με το πλάτος της σελίδας του forum
Ολα οk. Βρηκα λυση.
|
|
||||
|
||||
Αν θες γράψε μας το πρόβλημα και την λύση, μήπως το αντιμετωπίσει και άλλος...
|
|
|||
|
|||
Kαλησπέρα σε όλους. εχω κ γω ενα προβλημα με το φορουμ αλλα δν θέλω ν άνοίξω ολόκληρο ποστ, κρίμα ειναι αφου κ παλι αφορα τις σελίδες. Αντι λοιπον το φορουμ να μου εμφανιζεται απ την 1η σελίδα που ειναι και το αρχικο μνμ μου ξεκιναει απ την τελευταια. Δλδ στην 10η σελιδα πχ εχει ως τελευταιο μηνυμα αυτο που κανονικα ειναι το αρχικο και ετσι αναγκαζομαι να διαβαζω αντιθετα και απο κατω προς τα πανω. Συμβαινει σε ολους, δλδ είναι ετσι η δομή του φορουμ??
|
|
||||
|
||||
Επάνω αριστερά κάνε κλικ στην επιλογή: "Πίνακας ελέγχου". Στην σελίδα που θα εμφανιστεί στο αριστερό μέρος επιλέγεις: "Επεξεργασία επιλογών", κατεβαίνεις στην ομάδα: "Επιλογή προβολής θεμάτων" και στον "Τρόπο προβολής θεμάτων" επιλέγεις "Γραμμική, παλαιότερα πρώτα".
Λογικά θα είσαι ΟΚ
|
|||
|
|||
Καλώς μας ήρθες Καλλιόπη
Παράθεση:
Μπορείς να δεις τις δικές σου επιλογές εδω: http://www.scubadive.gr/forum/profil...do=editoptions Η ρύθμιση που λέει "Τρόπος προβολής θεμάτων" πρέπει να είναι στην επιλογή "Γραμμικά - Παλιότερα Πρώτα". Έτσι θα εμφανίζονται τα πρώτα μηνύματα στην πρώτη σελίδα και τα τελευταία στην τελευταία. Το περίεργο είναι πως είδα τη ρύθμισή σου και είναι σωστή... Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί τα βλέπεις ανάποδα. Μήπως την είχες πειράξει και την επανέφερες πριν την ελέγξω εγώ? ΥΓ: Αυτός ο geοgeo, είναι πιο γρήγορος κι απ' τη σκιά μου !
|
||||
|
||||
...