|
Που; Πότε; Γιατί όχι; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Βουτιά στο Καλαμάκι (Κορινθιακός), Κυριακή 22.11.09
Την Κυριακή, εφόσον ο καιρός φαίνεται να το επιτρέπει, κανονίζουμε να εκδράμουμε για βουτιά στο Καλαμάκι (στον Κορινθιακό όχι στον Αλιμο ).
Θα χαρούμε να βουτήξουμε παρέα και να τα πούμε από κοντά. Δείτε την περιγραφή της διαδρομής αλλά και μια περιγραφή για το τι βουτιά πρέπει να περιμένετε (όσοι τυχόν δεν έχετε ξαναβουτήξει εκεί) σε παλαιότερα posts του Φοίβου. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, μπορούμε να δώσουμε ραντεβού εκεί απευθείας ή να συναντηθούμε κάποια ώρα στον "Γρηγόρη" λίγο πριν το τέλος της "Αττικής οδού" προς Ελευσίνα. Για να δούμε: 1. geogeo
|
||||
|
||||
Απάντηση: Βουτιά στο Καλαμάκι (Κορινθιακός), Κυριακή 22.11.09
2) kostas..
καλη ιδεα...εχω καιρο να δω το μερος...(και τα καλα του )
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
||||
|
||||
3) Ζin (I_ love_ Kalamaki )
|
||||
|
||||
Έχετε υπόψη ότι το μέρος κατακάηκε με τις φωτιές του Αυγούστου (η πυροσβεστική ήταν απασχολημένη με τις φωτιές γύρω από την Αθήνα) και ενδεχομένως το Καλαμάκι να μην είναι όπως το θυμάστε.
Να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για το θέαμα εκτός νερού... |
|
||||
|
||||
Κι εγώ λατρεύω το Καλαμάκι!!!! (όχι του Αλίμου, ούτε κ το σουβλάκι)
θα έρθω λοιπόν κι εγώ, με τα τοστάκια τι θα γίνει όμως;
|
||||
|
||||
1. geogeo
2. kostas 3. zin 4. baz 5. sunshine
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ!!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Α, και όσοι δεν ήρθατε, χάσατε Sulawesi...
......... ...... ...... και φυσικά, η ντροπαλή στάρ της περιοχής (μιας και είναι θηλυκιά)... ΠΟΣΟ πιο εξωτικά σε μια μόνο βουτιά??? ...και για να μην παρασυρθεί κανείς "κατά λάθος" μιας που είναι μεγαλούτσικη η ανάλυση, να θυμίσω πως... All Images by Yiannis Issaris, All Rights Reserved (2009). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 22-11-09 στις 23:05. |
|
|||
|
|||
Πανέμορφες Γιάννη
τύφλα να έχει το Sulawesi... (θα τις δει ο Μπάμπης και θα σκάσει απ' τη ζήλια του ) ΥΓ: Πάντα αναρωτιόμουνα για την χρησιμότητα του Χειμώνα.... Μάλλον είναι για να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο κάτι τέτοιες απίθανες καλοκαιρινές μέρες σαν τη σημερινή