|
Οι ερωτήσεις που πάντα θέλαμε να κάνουμε |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
1 piece Vs comfort harness
Για ποιον/ ποιους λογους κατα την γνωμη σας θα πρεπει ενας δυτης να επιλεξει καποιο απο τα εν λογω harness...?
Mια full ''γκαμα'' (αντικειμενικα χωρις προθεση διαφημισης της συγκεκριμενης εταιριας μιας και ειμαι φανατικος οπαδος της ) υπαρχει στο παρακατω link, ετσι για να καταλαβουν και η μη εχοντες ιδεα για το τι μιλαμε: http://www.omsdive.com/backplate.html
|
||||
|
||||
Απάντηση: 1 piece Vs comfort harness
Το μονοκομματο ειναι πιο απλο και ευκολο να το συνηθισεις, επισης ειναι πολυ ευκολο κατω απο το νερο. Μειονεκτημα ειναι οτι δεν βγαινει πολυ ευκολα και μπορει να γινει ενοχλητικο. Το comfort δεν φαινεται να προσφερει πολλα παραπανω παντως. Εγω θα πηγαινα για το deluxe.
Ειναι απλο και παραλληλα εχει και ενα κλιπακι που κανει το βγαλσιμο παιχνιδι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν χρονομετρήσετε, θα δείτε πως χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να βγάλει κανείς τις διπλές από πάνω του. /GKAM
|
||||
|
||||
απορίες αμύητου !
1. βάλτε καμμιά φωτο να δούμε τη μία και την άλλη περίπτωση. 2.Γιατί να μη επιλέξω ένα τέτοιο bcd >>>> http://www.scubastore.com/scuba-divi...ift-tek/4806/p (η επιλογή της μάρκας τυχαία) και να μπώ στη διαδικασία πχ της oms ? ? |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Η πρώτη περίπτωση είναι απλα ενας ιμάντας που έχει μόνο ενα αδύνατο σημείο (η πόρπη της ζώνης) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη RNA : 14-08-09 στις 10:21. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΓΙΑΤΙ, να επιλέξεις κάτι τέτοιο?? |
|
||||
|
||||
χα, χα, χα, χα...καλό εεεε???
|
|||
|
|||
Παράθεση:
το αντίστοιχο recreational με πλαστικά D-rings και όλα, το αγόρασα πριν 12 χρόνια, έχει κάνει πάνω απο 1000 μαζί μου και φέτος μόνο, άλλαξα ένα ανταλλακτικό με κόστος 10 ευρώ.... Για αυτό και μόνο τον λόγο θα ζαχάρωνα άνετα κάποιο αντίστοιχο σε τεκνικαλ. αλλά είμαι κι εγώ περίεργη και συμφωνώ με την απορία του Πέτρου.. Γιατί να μπω σε διαδικασία ΟΜS?
|
||||
|
||||
Το θέμα δεν είναι αν θα μπεις στη διαδικασία OMS, Beuchat …….κτλ (δεν έχει να κάνει τοσο με το brand) .
Το θέμα είναι αν θα μπεις στη διαδικασία της απλότητας και της λειτουργικότητας ......(Halcyon, Agir Brokk, Dir Zone, Frog, … κτλ , γιατί οχι και ενα streamlined OMS για τα OMS fanboys .....) Less Is More ..... (που λέει και ο φίλος σου ο Robert Brownin) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη darisg : 01-02-10 στις 17:16. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|