|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Εσείς τι κάνετε?
Σχετικά με το πιο πάνω σχόλιο του Ανδρέα εσείς τι κάνετε σε περίπτωση που πάτε σε καταδυτικό κέντρο, δηλώνετε τη πραγματική σας βαθμίδα εκπαίδευσης με τον κίνδυνο να σας βάλουν επικεφαλής σε κάποιο γκρουπ δυτών ή δεν σας έχει τύχει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα?
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εσείς τι κάνετε?
Παράθεση:
Αλλιως , να...αφησει την ησυχια μου ησυχη!!! |
|
||||
|
||||
Τις περισσότερες φορές δείχνω την κάρτα Rescue ώστε να αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις. Επίσης προσπαθώ να πιέσω να με βάλουν με ίδιου επιπέδου δύτη.
Βέβαια όπως έχουμε πει πολλές φορές, έχω βουτήξει με OW δύτη ο οποίος ήταν 1000 φορές καλύτερος απο Divemaster ο οποίος ήταν δύτης 1 έτους.
|
||||
|
||||
Επειδή μου έτυχε μια φορά, και μου βγήκε σε κακό, γιατί όχι μόνο κατάδυση δεν ευχαριστήθηκα, αλλα αντίθετα λίγο έλειψε να εκραγούν τα νεύρα μου, πλέον αποφεύγω να αναλαμβάνω οποιουδήποτε είδους ευθύνη, και δεν θεωρώ πως η πιθανή έκπτωση ή και η δωρεάν κατάδυση μπορεί να αντισταθμίσει αυτά που θα χάσω ή τις ευθύνες που μπορεί να μου δώσουν.
Δεν αρνούμαι την ιδιότητα μου, αλλά φροντίζω να κάνω όσο το δυνατό πιο διακριτούς τους ρόλους του "πελάτη", απο αυτούς του "βοηθού" η του "εκπαιδευτή", γιατί "ανακάτεμα" των παραπάνω δεν βγαίνει πάντοτε σε καλό.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ποια η διαφορά Divemaster και CMAS*** ??
|
||||
|
||||
Εεε πως βρε Manta, το ίδιο είναι;
To DiveΜaster () το λες και γεμίζει το στόμα σου, ενώ το άλλο ... ... Sorry για το άσχετο, αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο τίτλος ()
|
||||
|
||||
Παντως και γω οταν παω για βουτια θελω να βουτηξω για μενα.
Τωρα αν ειμαι σε καποιο καταδυτικο φιλου η γνωστου και βλεπω οτι γινεται χαμος και θελουν βοηθεια τοτε ναι να βοηθησω με ευχαριστηση!
|
||||
|
||||
παντα δηλωνω την πραγματικη μου καταδυτικη ιδιοτητα και επναλειμμενως εχω "καταστρεψει" -μια σουπερ κατα τα αλλα- καταδυση επειδη επρεπε να βοηθησω καποιον αρχαριο δυτη...
Η καταδυση, για μενα, ειναι μια κοινωνικη ενασχοληση οπου παντα παιρνεις απο τους γυρω σου και παντα οφειλεις να δινεις.... και ειμαι απολυτως πεπεισμενος, οτι οσα περισσοτερα δινεις , γενικα, στη ζωη τοσο πιο καλα! για ολους... Βεβαια, στα σοβαρα καταδυτικα κεντρα του κοσμου, η ιδιοτητα του πελατη -δυτη αναψυχης ειναι τοσο σεβαστη που δυσκολα θα επιδιωξουν να σου φορτωσουν καποιον... Ποτε δεν με εχουν "χωσει" με το στανιο, τουναντιον η επαγγελματικη μου ιδιοτητα μου εχει δωσει μια ιδιαιτερη ελευθερια κινησεων κατα τη διαρκεια καθε καταδυτικου προγραμματος, οχι γιατι το πτυχιο μου τους επιβαλλει κατι τετοιο , αλλα γιατι η προθυμια μου να βοηθησω εκτιμαται παντα... |
|
|