|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Μηπως χασατε τα μολύβια σας???
.... και συνεχίζω...
Αν τα χασατε ή τα ξεχασαστε ή σας τα κλεψανε τοτε ετοιμαστειτε για μια ψυχρολουσία οταν πατε να παρετε καινουργια... Παθων ο γραφών πηγα "περιχαρής", αφου καπου εχασα την ζωνη με τα μολυβακια, να αγορασω καινουργια... Και επεσε μια κεραμιδα στον καφα μου... τα μολυβια εχουν παρει την ανηφορα στις τιμες ( το κιλο απλο 5-6 ευρω), και αιτια ειναι, καθως λενε, το γεγονος οτι η Κινα εχει μαζεψει τις μεγαλύτερες ποσότητες μολυβιων παγκοσμιως και ετσι ελεγχει τις αγορες.... Οποτε με εναν μικρο υπολογισμο, το καλοκαιρι αγοραζες απλα μολύβια με 2,5 ευρω το κιλο, και τωρα με 5 - 6.. και να μην συζητησουμε για τα πλαστικοποιημένα που είναι απλα απλησίαστα (~ 20 ευρω το κιλο)..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μηπως χασατε τα μολύβια σας???
Αρα , ειναι καιρος να μαζευουμε οολα τα βαριδιακια που βρισκουμε και να τα λιωνουμε για να τα βαζουμε στις ζωνες μας
|
|
||||
|
||||
Και αυτά από τις πετονιές. 'Ολοι μαζί θα χτυπήσουμε τον εμπορικό ιμπεριαλισμό της Κίνας
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ο πηλός μήπως θα ήταν καλή λύση ?
|
||||
|
||||
Αδερφε εχω δυο ζωνες περισευμα, οποτε θελεις περνα να τις παρεις
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ρε συ Σάββα έλεγα να φτιάξω 2 κομμάτια, για να γλιτώσω τα σακουλάκια... τεχνικό είναι το θέμα !!
|
||||
|
||||
Μπορείς να τα κρεμάσεις αντί για σκουλαρίκια....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μάλλον πρέπει να τα βγάλω
|
||||
|
||||
Οχι μωρε άστα... σιγά ποιος θα τα πάρει...
(σε ποιο σημείο τα έχεις τοποθετήσει; ) Τελικά η ζώνη με τα βάρη μου είναι η καλλίτερη επένδυση που έχω κάνει ποτε! |
|
||||
|
||||
Να τα βγάλεις γιατί εκτός από την μεγάλη τους αξία σου προσθέτουν και στην κατανάλωση καυσίμου.
|
|
|