|
Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Δελφίνια στο Θερμαικό
καλημέρα σε όλους..
ίσως το θέμα να ταίριαζε περισσότερο σε άλλη ενότητα... σε βολτούλα που κάναμε με το σκάφος στο θερμαικό, είχαμε μια πολύ πολύ ευχάριστη έκπληξη... είμαστε κοντά περίπου 1-2 μίλια απο την παραλία... 14/12/2008 1400 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 14-12-08 στις 19:27. Αιτία: διόρθωση link |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Δελφίνια στο Θερμαικό
η κοπέλα εκεί δίπλα κάνει ακριβώς σαν κι εμένα όποτε βλέπω δελφίνια!
Ευχαριστούμε gmav για μια όμορφη μέσα στο χάος είδηση ΥΓ. Σε μετακόμισα στους οικο-ρεπόρτερ! Και τα καλά είναι ανάγκη να καταγράφονται.
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 14-12-08 στις 20:26. |
|
||||
|
||||
ευχαριστούμε
|
|
|||
|
|||
Απίστευτο!!!
Μου έφτιαξες τη διάθεση! Αλλά μου προκάλεσες και νοσταλγία μόλις είδα την πλώρη Έχω 1,5 χρόνο να τιμονέψω |
|
|||
|
|||
Πανέμορφα!
|
|
||||
|
||||
Τελικά Μαβίδη είστε δελφινομαγνήτες!!!!!
Αφού ήρθαν τόσο μέσα στον θερμαϊκό μήπως τελικά ισχύει ο ισχυρισμός πως έχουν καθαρίσει τα νερά και ο βιολογικός καθαρισμός είναι επιτυχημένος??? Και μόνο που το σκέφτομαι... καφεδάκι στη παλιά παραλία και χάζι στο Θερμαϊκό με δελφινάκια να κάνουν παιχνίδια στο νερό...!!!!
|