|
Δελτία τύπου για ...'στεγνές' επαφές που μας φέρνουν πιο κοντά και μεγαλώνουν την καταδυτική κοινότητα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Boot 2008
Φέτος πήγα στην έκθεση για δεύτερη φορά. Δυστυχώς ΣΚ ήταν λίγο σκότωμα.
Πολύς κόσμος το Σάββατο, για άλλη μια φορά απούσα η Ελλάδα από το καταδυτικό κομμάτι. Φωτογραφίες σύντομα. Πήγε κάποιος άλλος να μας μεταφέρει εντυπώσεις;
|
|||
|
|||
Απάντηση: Boot 2008
Ημουν και εγώ εκεί (για δεύτερη φορά), για τρεις ολόκληρες μέρες
Κατάφερα, όμως, και πήγα μεσο-βδόμαδα και γλύτωσα την πολυκοσμία. Ξέρω ότι ήταν και ο Γιώργος Δελβερούδης, και αν δεν κάνω λάθος, θάχει πολλούς καινούργιους προορισμούς να μας προτείνει
|
||||
|
||||
γεια σου βασιλη , γεια σου Θανο,
ξοδεψα πολλες ωρες "ταξιδευοντας" σε απιστευτους προορισμους , μιλωντας με παθιασμενους με την καταδυση ανθρωπους, γνωριζοντας τα καταδυτικα τους κεντρα σε ταπεινα μερη οπως το Sulawesi (Indonesia), Yap (Micronesia), Cebu (Philippines) , Bonair (Caribbean) και πολλα αλλα.... Καταδυτικα κεντρα που στοχευουν στον "αρρωστο" δυτη-φωτογραφο (μπαμπη, φοιβο, γιαννη ακουτε?) και που οταν ερθει η ωρα και σχεδιασουμε ενα ταξιδι θα σας περιγραψω με μεγαλυτερη λεπτομερεια....για να παθετε και εσεις.... ετοιμαζω ενα κειμενο με τις εντυπωσεις μου απο την Boot και ελπιζω συντομα να το εχω ετοιμο μια που ο χρονος μου ειναι εξαιρετικα περιορισμενος μεταξυ τουριστικου γραφειου, καταδυτικου κεντρου (ανελαβα τη διευθυνση του Diving store), και του pc μου (φτιαχνω το βιντεο απο το sipadan) |
|
||||
|
||||
Μερικές φωτογραφίες απο την φετινή έκθεση..
Ξεκινάμε με μερικά Rebreathers της αγοράς... άλλα πολύ "φρέσκα" ...