|
Φωτ.Μηχανές, Κάμερες, Housings, υ/β flash, όλα αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου που κοστίζουν όσο κι ο υπόλοιπος εξοπλισμός μας |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Προτασεις για νεα μηχανη
Στο προσφατο ταξιδι μου στις Μαλδιβες και στην πρωτη μου καταδυση εκει με πουλησε το housing με αποτελεσμα να παρει νερα και να καταστραφει η μηχανη... ευτυχως νοικιασια μια olympus με το housing της και εβγαλα πολλες photos...χωρις ομως το εξωτερικο flash μου...σε αλλο θεμα θα τις δειξω και αυτες...
Το θεμα τωρα ειναι οτι θελω να αγορασω καινουργια μηχανη και καινουργιο housing βεβαια...οποτε ακουω τις προτασεις σας... Φυσικα μιλαμε για ψηφιακη...και μαλλον μιλαμε για καποια καλη compact με δικο της housing αν και γενικα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις απ' ολους... Φυσικα θα χρησιμοποιησω το ηδη υπαρχον εξωτερικο flash αν και αυτο δεν ενδιαφερει αφου χρησιμοποιειται σε ολες... Thanks και να μην σας τυχει....ειδικα οταν στην συγκεκριμενη βουτια εχετε ενα τεραστιο Manta Ray για 20 λεπτα μπροστα σας (και εκτος Manta season)
|
||||
|
||||
Απάντηση: Προτασεις για νεα μηχανη
Κρίμα Μάνο...
αλλά τι flash έχεις που πάει με όλα;;; (coca cola?) Σοβαρά ρωταώ... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αυτο ειναι: http://www.camerasunderwater.co.uk/e...h/es150ds.html
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θέλεις χειροκίνητες ρυθμίσεις ή μια μηχανή που θα δουλεύει καλά στο αυτόματο? Ευρυγώνιος φακός? Θέλεις και μεγάλο ζουμ για εξωτερική χρήση? Πόσα χρήματα διαθέτεις? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οπως και σε καθε τι που αφορα τα χομπυ μου δεν θα ηθελα να ξεκινησω με τα χρηματα.. αν εχεις καποιες προτασεις τις ακουω και συζηταμε απο εκει...αν ξεφυγουμε πολυ θα στο πω... Για τις ρυθμισεις ειναι ενα θεμα...παντα θελουμε το καλυτερο απ ολα αλλα ειναι δυσκολο να το εχουμε...ισως για την καταδυση να προτιμουσα κατι που να δουλευει καλα στο αυτοματο για τις περισσοτερες photos μου και να εχει καποιες αξιοπρεπεις επιλογες στο manual (WB κτλ) για ειδικες περιπτωσεις.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φαντάζομαι ότι θα κυκλοφορήσει και το ανάλογο housing.
|
|||
|
|||
FYI
super !!!! Canon 350d - mediamarkt (north) - 388 euro (body only) |
|
||||
|
||||