|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Τώρα φταίω εγώ?
Προσπάθησα, πραγματικά να το αποφύγω, αλλά δεν τα κατάφερα... και θα με πείτε κακό άνθρωπο, αλλά δεν αντέχω…
Το μόνο που θα πώ είναι να κοιτάξετε τις φωτογραφίες και να κρίνετε εσείς... o πρώτος που θα βρεί 5 (τουλάχιστον) αποκλίσεις από το standardized rig που διδάσκει η DSAT κερδίζει μία τεχνική κατάδυση μαζί μου. Υπάρχουν και όρια στην strokιά (και είμαι stroke εκ πεποιθήσεως), όρια στα (έστω και στα σχετικά ευέλικτα) standards της DSAT…και βέβαια, όρια στο τι είναι επικίνδυνο και τι όχι… I rest my case. Enjoy: http://www.katsakou.gr/index37gr.html
I never get narced, or pee in my wetsuit Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 19-01-09 στις 16:03. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τώρα φταίω εγώ?
Μήπως τα "λάθη" εντοπίζονται κυρίως σε αυτές τις φωτογραφίες;
(λέμε τώρα....) /GKAM
|
||||
|
||||
λέμε τώρα....
|
||||
|
||||
Αντρέα, όπως είπα και σε mail σε κοινό μας φίλο και συνδύτη που βουτάμε κατά κόρον μαζί, η βασική ευθύνη βρίσκεται στην DSAT, δυστυχώς.
|
|
||||
|
||||
Παρακαλώ θα ήθελα κάποιος με εμπεριστατωμένες γνώσεις να εξηγήσει και (σε εμάς) τους αδαείς, ποιο πραγματικά είναι το πρόβλημα και σε πιο βαθμό ευθύνεται η DSAT.
Είναι σημαντικό για ορισμένους recreational divers ακόμα, που σχεδιάζουν να περιηγηθούν στα μονοπάτια της τεχνική, να ενημερώνονται για κάποια ζητήματα που σε κάποιους μοιάζουν πλέων αυτονόητα. Αν όντως παρατηρούνται παρατυπίες που θα μπορούσαν ενδεχόμενα να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές είναι κατά την άποψή μου χρέος μας να ενημερώσουμε (με εμπεριστατωμένο πάντα τρόπο) το καταδυτικό που διενεργεί την τεχνική εκπαίδευση και ακόμα ακόμα, την ίδια την DSAT. Ευχαριστώ Δημήτρης Μελαχροινός |
|
||||
|
||||
Δημήτρη, δε γνωρίζω για τα standards της DSAT, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να κρίνω όταν κάτι δεν είναι ασφαλές. Για να είμαστε συγκεκριμένοι, τα σημεία που εντοπίζω και με σειρά βαρύτητας είναι:
/GKAM
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δυστυχώς το θέμα που θέτεις είναι πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα για μένα, που ως DSAT Tec Deep & Trimix και IDC Staff Instructor οφείλω να ενημερώσω τον οργανισμό. Αλλά πριν κάνω κάτι τέτοιο (το οποίο QA είναι πολύ σοβαρό και με ακόμα σοβαρότερες συνέπειες) θα πρέπει να ακούσω την γνώμη α) μαθητών, β) του εκπαιδευτή και γ) του ΙΤ. Δεν ήμουν μάρτυρας του σχολείου, ούτε ξέρω εάν αυτές οι φωτό είναι από το σχολείο και τι τους έμαθε ο εκπαιδευτής... άρα όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Εάν κάποιος από τους μαθητές εγγράφως πεί ότι αυτά που βλέπουμε έγιναν στο σχολείο DSAT Tec Deep Diver και είναι αποτέλεσμα της διδασκαλίας και των οδηγιών του εκπαιδευτή, τότε ναι θα αναγκαστώ να ενημερώσω ωε οφείλω τον οργανισμό. Μέχρι τότε, απλά συζητάμε με υποθέσεις για το τί έγινε...
I never get narced, or pee in my wetsuit Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 20-01-09 στις 14:19. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Υ.Γ. God help us !! |
|
|