|
Φωτ.Μηχανές, Κάμερες, Housings, υ/β flash, όλα αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου που κοστίζουν όσο κι ο υπόλοιπος εξοπλισμός μας |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ευρωπαϊκό e-shop για housings
Ψάχνω να βρω κάποιο Ευρωπαϊκο site που να πουλάει ikelite housings αλλά σκοντάφτω συνέχει στα Αμερικάνικα. Εχει να μου προτείνει κάποιος;
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ευρωπαϊκό e-shop για housings
Παράθεση:
Πάντως πριν προχωρήσεις σε Online αγορά από το εξωτερικό, κάνε μία ερώτηση και στον "ΒΥΘΟΣ - Αντώνης Σεϊτανίδης" (τηλ 2109314056), ο οποίος είναι αντιπρόσωπος της IKELITE και έχει ανταγωνιστικές τιμές σε αρκετούς κωδικούς. Καλές αγορές!
Κώστας Κατσιούλης SSI DMI #54328 PSI-PCI Inspector #24079 NGUE diving school NGUE @facebook |
|
||||
|
||||
Γερμανικό και αξιόπιστο, έχει επιλογή στα δεξιά για αγγλική γλώσσα. Οι Άγγλοι παραπάνω είναι φαρμακείο!
http://www.uw-fotopartner.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 04-09-11 στις 22:19. |
|
|||
|
|||
Αρκετοι γνωστοι μου , αφου εψαξαν πολυ σε διαφορα e shops της Ευρωπης της Αμερικης και της Ασιας και κατεληξαν στον Σε'ι'τανιδη . Δεν διαφημιζω επ'ουδενι λογο , μια και το δικο μου housing το αγορασα απ'ευθειας απο τον Καναδα , αλλα καποιοι αποφασισαν να πληρωσουν την αρκετα μεγαλη διαφορα και να το παρουν απο εδω . Βεβαια η IKELITE , εχει πολυ καλη ανταποκριση σε service και παραπονα (αντικατεστησε housing γνωστου ο οποιος το αγορασε μεταχειρισμενο χωρις χαρτια απο το Ebay , χωρις δευτερη κουβεντα ) .
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Από τα δύο site λοιπόν που μου προτείνατε η αλήθεια είναι ότι το Γερμανικό είναι φθηνότερο.
Το εκπληκτικό όμως είναι οτι ο «Βυθός» είναι φθηνότερος κατά 20 ευρώ και από τον Γερμανό, τελικά όταν ψάχνεις κάτι πρέπει πρώτα να ξεκινάς από δίπλα σου! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! |
|
||||
|
||||
+1 για τον Βυθό. Πολύ καλές τιμές (σε σχέση με το εξωτερικό), η κοπέλα εξυπηρετική και τηλεφωνική επικοινωνία οποτε χρειαστεί.
Μπορείτε να βρείτε τα πάντα απο Ikelite μιας και ειναι αντιπρόσωπος στην χώρα μας. |
|
|