|
Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ
Καλημέρα σε όλους...
Διαβάσαμε αυτό το άρθρο http://aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=29969 και στείλαμε αυτό το σχόλιο. Παράθεση:
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τα... ψαροντούφεκα διχάζουν τη Λήμνο
Για σου Μαρία με τα ωραία σου! Τώρα βέβαια μακάρι να ήταν αυτό και όλη η αλήθεια και να μη χρειαζόταν να ντρεπόμαστε για τους ψαρομπουκαλάκιδες και τις πομπές τους....
|
|
||||
|
||||
Bingo!
http://aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=29969 Η φωτό που συνόδευε το άρθρο πριν το αλλάξουν (γεια σου βρε Φοίβε προνοητικέ!!) ήταν η εξής
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 10-04-08 στις 13:27. |
|
||||
|
||||
Μπράβο Μαρία !!!
|
||||
|
||||
Γιώργο είχαν στείλει και άλλοι φαντάζομαι.
Η Έμμυ π.χ. (το έχει ποστάρει στο Αμπύς). Φαντάζομαι ότι όταν τα "ακούνε" μαζεμένα από 2-3 τους γίνεται πιο εύκολο να καταλάβουν
|
||||
|
||||
Σίγουρα όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σου αξίζουν τα εύσημα για την πρωτοβουλία σου εκ μέρους του Συλλόγου.
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ
Παράθεση:
Δεν έχω τίποτα μαζί τους, ίσα ίσα που και εγώ έτσι ξεκίνησα, αλλά άλλο είναι να πας για ψαροντουφεκο για να βγάλεις έναν μεζέ και άλλο να μαζευτεί η αφρόκρεμα του παγκοσμίου χώρου και να πέσουν όλοι μαζί... Είναι ένας προβληματισμός.... προς συζήτηση
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δημήτρη, νομίζω ότι αυτός ο προβληματισμός είναι ούτως ή άλλως το βασικό θέμα του αρθρογράφου. "Τα ψαροτούφεκα διχάζουν τη Λήμνο" Νομίζω ότι ο κος. Κασκαράς καλύπτει επαρκώς το θέμα του....
|
|||
|
|||
Ενώ τους στείλαμε ήδη ένα e-mail για προηγούμενο άρθρο τους, τα "Αιολικά Νέα" συνεχίζουν να μη μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ αυτόνομης κατάδυσης και ψαροντούφεκου
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο συντάκτης είναι ψαρομπουκαλάκιας. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι βάζει την παρακάτω φωτογραφία αυτόνομου δύτη που βλέπει την κονσόλα του σε άρθρο με τίτλο "Οι ψαράδες έβαλαν "βέτο" στο Πρωτάθλημα Υποβρυχίου Ψαρέματος": Τους στείλαμε άλλο ένα e-mail: Παράθεση:
ΥΓ: Τουλάχιστον άλλαξαν την φωτογραφία
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 05-05-08 στις 17:08. |
|
||||
|
||||
...κι έβαλαν ακριβώς την ίδια που εκ των υστέρων χρησιμοποίησαν και στο παλιότερο άρθρο τους.... Μου φαίνεται ότι δεν έχουν άλλη φωτό οι καημένοι και κοιτάνε να τα μπαλώσουν όπως όπως...