![]() |
|
Νέα και Ανακοινώσεις του Συλλόγου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ Collection - Μπλουζάκια 2008
Καλοφόρετα σε όλους σας!
Ευχαριστούμε και για την προτίμηση, να μας ξανάρθετε! ![]()
|
||||
|
||||
Άντε, και φλισάκια το χειμώνα
![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
Θελω και εγω μπλουζακι. Υπαρχει ασπρο σε L?
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη νομίζω ότι δεν υπάρχει. Θα το τσεκάρω όταν επιστρέψω στο σπίτι.
Αν τυχόν θυμάμαι λάθος, θα σε ενημερώσω με pm. Ευχαριστούμε.
|
|||
|
|||
Παιδία γεια,
Τώρα είδα για τα μπλουζάκια, θα ήθελα και εγώ. Πως μπορώ να προμηθευτώ; Στη Σάμο δεν ξέρουνε για το σύλλογο φίλοι αυτοδυτες και θέλω να κάνω διαφήμιση. Εγώ διάβασα σχετικά στο Diver. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 13-08-08 στις 12:02. Αιτία: Δεν επιτρέπονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ στο φόρουμ. |
|
||||
|
||||
Ανεζίνα καλώς ήρθες στο φόρουμ του Συλλόγου μας!!
Δυστυχώς η παρτίδα αυτή μας τελείωσε (έγινε ανάρπαστη για την ακρίβεια), σχεδιάζουμε όμως να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή τη χειμερινή κολεξιόν ![]() Σε αυτή την περίπτωση θα σε ειδοποίησουμε άμεσα! Σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον, στο επόμενο diver θα βρεις και άρθρο για την έκδρομη του Συλλόγου μας στη Λίμνη Κρεμαστών. (Κι αν δεις εκεί γύρω στο όμορφο νησί σου να κυκλοφορεί κάποιος με το μπλουζάκι ΤΗΘΥΣ, είναι ο Ταμίας μας, πες του χαιρετισμούς! ![]() Καλή συνέχεια! Μαρία (και σε παρακαλώ μη χρησιμοποιείς κεφαλαία, δεν επιτρέπονται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Μπορείς να κάνεις edit το μήνυμά σου και να το ξαναγράψεις με πεζά. Σε ευχαριστώ πολύ ![]()
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 13-08-08 στις 12:02. Αιτία: προσθήκη λινκ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Eυχαριστώ πολύ Μαρία για το καλωσόρισμα,
συγνώμη για τα κεφαλαία, ο Θάνος ειναι στη Σάμο και κανονίζουμε κατάδυση για την Κυριακή. Διάβασα το άρθρο του Χρήστου για την εκκλήσια στη λίμνη των κρεμαστών, είδα και το video και έχω συγκλονιστεί γιατί δεν γνώριζα το γεγονός. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλές βουτιές. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|