|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Σπάνιο είδος eel
Πριν μερικές μέρες ήμουνα στην ερυθρά και είχα την τύχη να καταγράψω στην κάμερα μου αυτό το σπάνιο είδος eel με την λατινική ονομασία Shorttail Snake Eel (Callechelys guineensis).
Το συγκεκριμένο είδος έκτος του ότι είναι πολύ σπάνιο είναι και πολύ δύσκολο να το δείς πριν σε δει και κρυφτεί. Εγώ είμουν απλά τυχερός.... http://www.youtube.com/watch?v=SV5zuxh916M
www.underwater.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 14-12-09 στις 11:16. Αιτία: προσθήκη link youtube |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σπάνιο είδος eel
Στο Αλεποχώρι(σε ένα συγκεκριμένο σημείο) σε βάθος από 45μ υπάρχει ένας πληθυσμός eel. Έχουν γεμίσει τον βυθό τρύπες και στέκονται όρθιοι (μοιάζουν με φύκια) και κρύβονται μόλις πας κοντά.
|
|
||||
|
||||
Αυτές λέγονται garden eels. πρώτη φορά ακούω ότι βρίσκονται και στην Ελλάδα. Αμα έχεις καμία φωτο μπορείς να μου την στείλεις?
Thanks
|
|||
|
|||
Κάπως έτσι είναι... |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Έχω μείνει άφωνος. Μπράβο.
|
||||
|
||||
Εγώ να δεις πόσο άφωνος έχω μείνει..!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι θα είναι αυτό το είδος, το μόνο που αναφέρεται στη Μεσόγειο (και ιδιαίτερα στην Ελλάδα)... any other suggestions?
Fowler's shortface eel (Panturichthys fowleri) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 14-12-09 στις 13:54. |
|
||||
|
||||
wtf!!!!!!
|
|
|