![]() |
|
|||||||
| Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: 2μ Hose για χταπόδι
Παράθεση:
Δεν αντέχω... θα το πώ. Κώστα & Νεοκλή κάνετε λάθος. Το standardization του εξοπλισμού έχει λόγο υπάρξης, δεν έτυχε απλώς. Αντίθετα το customization σε κομμάτι εξοπλισμού στο οποίο βασίζεται η επιβίωση σου, είναι απλά επικίνδυνο. Και μη πάρεις τη δική μου θέση, πάρε όλων των οργανισμών (χωρίς εξαίρεση). Σε καταδύσεις ψυχαγωγίας ΔΕΝ χρειάζεται long hose γιατί ούτε διείσδυση σε ναυάγιο κάνεις ούτε θεωρητικό ταβάνι έχεις, ώστε να αναγκαστείς να κάνεις sharing για πολύ ώρα: εάν παρουσιαστεί πρόβλημα, δείνεις το χταπόδι σου και βγαίνετε και οι δύο έξω. End of story. Καταλαβαίνω την ανάγκη μακρύτερου σωλήνα στο χταπόδι (για μη έμπειρους το μοίρασμα αέρα με χταπόδι παρουσιάσει θέματα), αλλά τα 2μ είναι overkill. Εγώ έχω μακρύ χταπόδι 1,1μ για να κάνω την ζωή μου (και του άλλου) εύκολη χωρίς να έχω 2μ σωλήνα να τακτοποιήσω μέσα σε τσέπη bcd. Θα πετάξεις τα χρήματα σου και το αποτέλεσμα θα είναι suboptimal. Sorry για τα παραπάνω αλλά θεωρώ ότι πρέπει να γράφονται αυτά ώστε να αποφεύγονται λάθη, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και κόστος. ΜΦΧ Α.