Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Σχετικά με την Αυτόνομη Κατάδυση > Ιστορία της Αυτόνομης Κατάδυσης
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Ιστορικά στοιχεία από τη γέννηση της αυτόνομης κατάδυσης μέχρι σήμερα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-02-09, 03:16
Το avatar του χρήστη geogeo
geogeo geogeo is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ηλιούπολη
Glory days ή τον παλιό εκείνο τον καιρό

Τις τελευταίες ημέρες ξεθάβοντας στην κυριολεξία παλιά slides, έπεσα πάνω σε μερικά που είχα ξεχάσει ότι υπήρχαν. Τα σκανάρισα λοιπόν και τα ανέβασα εδώ για να τα μοιραστώ μαζί σας. Δυστυχώς εκτός απ' την χαμηλή ποιότητά τους, έχουν πάθει και κάποιες ζημιές με τον καιρό. Δεν πειράζει όμως, νομίζω πως κάνουν την δουλειά τους.

Είναι σχεδόν μιας εικοσαετίας παλιά και μου θύμισαν την εποχή που δεν χρειαζόταν μια καινούργια πιστοποίηση για να πας απ' την μια πεδιλιά στην επόμενη.

- Δώστε προσοχή στην μπουκάλα με σαμάρι, στην ρεζέρβα, στον μονό ρυθμιστή και στην "σαλιάρα" ...

- Παρακάτω μια απ' τις πιο συχνά επαναλαμβανόμενες ασκήσεις που κάναμε: Εγκατάλειψη της φιάλης - ελεύθερη ανάδυση - ελεύθερη κατάδυση και ξαναφόρεμα της φιάλης...
( Παραλλαγή της άσκησης αυτής: Αφήναμε ο καθένας την φιάλη του (σε απόσταση μερικών μέτρων ο ένας απ' τον άλλον) και κολυμπούσαμε αντίθετα, παίρναμε μερικές "τζούρες" ο ένας απ' την φιάλη του άλλου και επιστρέφαμε για να ξαναφορέσει ο καθένας την δική του...)

Πλάκα είχε ...

Υ.Γ. και επειδή δεν είμαι με τίποτα ο αρχαιότερος εδώ μέσα, καλώ τους ... Μεγάλους Παλαιούς, να μας πάνε ακόμα πιο πίσω (... Χρήστο και οι υπόλοιποι ακούτε ? )

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:23.