Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Deep Rhodos
Τί λές τώρα φίλε μου...
Έχεις κάνει ένα σενάριο στο μυαλό σου και το θεωρείς δεδομένο.
Επαναλαμβάνω λοιπόν.
α) Εφόσων εγώ μπορώ να σε καλύψω οπουδήποτε στο νησί, να σε υποστηρίξω τεχνικά, ιατρικά κλπ γιατί να σου νοικιάσω μπουκάλα?
|
Δεν διαφωνώ οτι μπορείς. Μπορείς όμως οποιαδήποτε ώρα της ημέρας; Μπορείς να με περιμένεις το πρωί να ξυπνήσω, να πιω τον καφέ μου και μετά να πάμε για κατάδυση;
Μπορείς να με διαβεβαιώσεις οτι την ώρα που θα έρθω για κατάδυση μαζί σου δεν θα έχεις στο ιδιο group 2 ΟW με 2 βουτιές που θα σερνονται στον βυθό και θα σηκώσουν τα πάντα;
Μπορείς να με διαβεβαιώσεις οτι στην βουτιά που θα έρθω μαζί σου δεν θα υπάρχει κάποιος με κατανάλωση 30lt/min και με την 12αρα που θα του δώσεις θα βγούμε στα 25λεπτά;;;
κλπ κλπ.
Παράθεση:
β) Ποιός σου είπε ότι άμα έρθεις θα σε χρεώσω 50 ευρώ εφόσον το μονο που θές είναι μπουκάλα; Τόσο σε χρεώνουν;
γ) Η άδεια ενοικίασης είναι παράλληλη με την άδεια συνοδευόμενης. Είμαι σίγουρος ότι άν ήταν διαφορετικό πακέτο δέν θα το επέλεγε κανένας.
δ) Εσείς μάλλον μας έχετε πάρει για πολύ κερδοσκόπους εδώ στα νησιά. Κάντε μου μιά χάρη και κάντε μιά έρευνα αγοράς.
ε) Πιθανότατα να μήν σου νοικιάσω εγώ μπουκάλα, θα σε στείλω όμως κάπου αλλού να πάρεις και έτσι νομίζω δέν σου χαλάω την μέρα.
|
Τη φήμη του κερδοσκόπου δεν είχαν κανένα λόγω να την βγάλουν οι ερασιτέχνες δύτες. Κάποιοι (οι περισσότεροι) επαγγελματίες δώσανε τροφή γι' αυτό.
Ερώτηση: Τι θα γίνει που στην περίπτωση μου αρνηθείς να μου νοικιάσεις και στείλω ένα e-mail στην Veritas????