|
Διαβάσατε για κάποιο καταδυτικό ατύχημα? Σας έτυχε κάποιο επικίνδυνο περιστατικό? Βάλτε στην άκρη τις ντροπές κι ας ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας για ακόμη πιο ασφαλείς καταδύσεις... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Χάθηκε δύτης στο σπήλαιο Σίντζι
Παράθεση:
Είμαι της άποψης ότι για κανέναν από εμάς δεν πρόκειται για είδηση για „συζητήσεις καφενείου“ και από ότι βλέπεις όλοι κάνουμε υπομονή μέχρι να μάθουμε κάτι νεώτερο από επίσημη πηγή όπως οι σπηλαιολογικοί σύλλογοι που συμμετείχαν στο πρότζεκτ, το οποίο δεν είναι καν γνωστό αν συνεχίζεται. Η σιωπή είναι απόλυτα σεβαστή και δεν χρειάζεται να ανακοινωθεί καμιά εικασία. Χρειάζεται σίγουρα πολύς χρόνος για να επεξεργασθεί κανείς μια τέτοια τραυματική εμπειρία. Ελπίζω μόνο ότι όταν υπάρξουν ιατρικά αποτελέσματα αυτά να ανακοινωθούν σε συνδυασμό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κατάδυσης (βάθος, χρόνος, bail-out, καταδυτική εμπειρία του εκλιπόντος, στόχοι της συγκεκριμένης κατάδυσης κ.λπ.) μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες των συλλόγων που συμμετείχαν στο εγχείρημα. Νομίζω ότι αυτό είναι πρέπων καθώς μια τέτοια κίνηση αφενός διαφοροποιείται από τις „συζητήσεις καφενείου“, αφετέρου δείχνει ευθύνη και ευαισθησία των συμμετεχόντων στο πρότζεκτ „Σίντζι“. Αυτά όλα είναι βέβαια προσωπική μου άποψη και δεν σημαίνει τίποτα πέρα από αυτό. Καλησπέρα DG Παράθεση:
Παράθεση:
Η αντίδραση που υπήρξε στο configuration αυτό ήταν δυναμική και έντονη, με αξιόλογα και σχεδόν αχτύπητα επιχειρήματα. Καλησπέρα DG |
|
|