![]() |
|
|||||||
| Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: 24.05.2008 - Ομιλία-Δημόσια συζήτηση: 'Κρατώντας ένα DC μακριά από DCS'
Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στη σημερινή παρουσίαση – συζήτηση. Για εκείνους που δεν τα κατάφεραν, ανέβασα το υλικό εδώ. Ελπίζω να κέντρισα το ενδιαφέρον ορισμένων και να έκανα άλλους να σκεφτούν λίγο περισσότερο την επόμενη φορά που θα βουτήξουν με το κομπιουτεράκι τους.
![]() Φυσικά, μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση και online για ότι απορία προκύψει σε όσους κατεβάσουν το .pdf ![]() Φιλικά, GKAM
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: 24.05.2008 - Ομιλία-Δημόσια συζήτηση: 'Κρατώντας ένα DC μακριά από DCS'
Αφου ο Γιωργος ανεβασε το υλικο πρεπει να πω οτι η παρουσιαση του δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σχεση με τις κλασικες διαβαζω-τα-slides-και-ξεμπερδεψα παρουσιασεις! Σε κανενα σημειο της ομιλιας δεν εκανε αναγνωση στα bullet points οποτε ακομα και τωρα οσοι δεν ηρθαν χασανε, οσες φορες και αν διαβασουν το pdf
![]()
|
||||
|
||||
|
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα μεγαλο *BRAVO στον συλλογο, αλλη μια εξαιρετικη εκδηλωση προστεθηκε στις δραστηριοτητες του.
Ευχαριστουμε τον Γ. Καμαρινο για την πρωτοβουλια και τις πληροφοριες που μοιραστηκε μαζι μας. Οπως ειπε και ο Fivos αυτα τις αυτες τις πληροφοριες μονο απο ανθρωπους με μερακι οπως ο GKAM θα τις βρεις. *BRAVO= οχι τον καφες, ουτε τους φουσκωτους γοριλες ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Απο ότι αντιλαμβάνομαι ήταν μια special παρουσίαση
![]() Εγώ άνοιξα (χωρίς πρόβλημα) το pdf και το διάβασα και το έσωσα για μελλοντική μου χρήση-reference. -Γιώργο: θερμά συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε -ΤΗΘΥΣ: πάντα τέτοια και ο πήχυς να ανεβαίνει συνεχώς ![]() ![]()
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
|
||||
|
||||
|
Oύτε σε εμένα ανοίγει
![]() Δοκίμασα από 2 PC... |
|
|
||||
|
||||
|
Την Κυριακή το κατέβασα στο σπίτι και δούλευε μια χαρά.
|
||||
|
||||
|
Και σε εμένα ανοίγει το σημερινό downloaded file
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα μια χαρά κατέβηκε και διαβάστηκε
![]() GKAM thanks a lot για όλα...Πάντα τέτοια για το σύλλογο. Εγώ πάντως ανεξάρτητα απ΄το dive computer βουτάω πάντα με το πλαστικοποιημένο πινακάκι με τους πίνακες του us navy και το ρολογάκι μου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο . |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|