![]() |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 5-7-08: Βουτιά στο Καλαμάκι (Κορινθιακός)
Απόλλωνα, έχεις ξαναδει τον εαυτό σου σε μορφή καρτούν λόγω ευρυγώνιου φακού?
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Ωραία φωτογραφία αυτή εδώ Δημήτρη: Η θολούρα του γλυκού νερού που χύνεται στη θάλασσα της έχει δώσει μια υφή σαν πίνακα pastel ![]() ...και επειδή τίποτα δεν ξεφεύγει από το φακό, πάρε και μια φωτογραφία τη στιγμή που έβγαζες την παραπάνω φωτογραφία ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Την Κυριακή - που είχαμε είχαμε μείνει 7 άτομα - μου συνέβησαν και στραβά και όμορφα: Τα στραβά: Καθώς έκοβα ένα καρπούζι με το καταδυτικό μου μαχαίρι βρίζοντας ότι δεν κόβει (don't try this at beach) το μαχαίρι ξαφνικά διαπέρασε το καρπούζι μαζί με ένα μέρος από τον αριστερό μου αντίχειρα (=τέλος της εκδρομής, αμπαλάρισμα, ράμματα στο νοσοκομείο, κλπ κλπ). Τέλος καλό, όλα καλά μια χαρά είναι τώρα το χέρι. Ελένη σ' ευχαριστώ πολύ για όλα ![]() Τα όμορφα: Στην τελευταία βουτιά -Κυριακή πρωί- αποφάσισα να βγω αριστερά έξω από τον όρμο και να ψάξω για μια μικρή σπηλιά στα 5-6 μέτρα βάθος, που μας είχε περιγράψει ένας ψαράς. Σπηλιά δε βρήκα, αλλά συνάντησα να αιωρείται στα 2-3 μ. βάθος μια χελώνα μεγέθους γύρω στο 1 μ. ![]() ![]() ![]() Τα έχασα φυσικά και δεν έχω ούτε φωτογραφία, ούτε video... τίποτα. Θαυμάσιο πλάσμα ! ![]() Αφού την παρατήρησα 15-20 δευτερόλεπτα, άρχισα να τρέφω φρούδες ελπίδες πως θα είναι φιλική, πως θα με πλησιάσει και θα έρθει κοντά μου να μου δαγκώσει κανένα δαχτυλάκι να παίξουμε... Ξαφνικά με αντιλήφθηκε και έφυγε με ταχύτητα ΤΟΥΡΜΠΟ ! για τα βαθιά ![]() Λυπηθηκα που η συνάντησή μας ήταν τόσο σύντομη, αλλά ήταν η πρώτη φορά που συναντάω χελώνα στη θάλασσα και εξακολουθώ να είμαι μαγεμένος από τη συνάντηση. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη... Ποτέ δε ξέρεις τι μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις κρύβει κάθε βουτιά ![]() Η παρέα ήταν υπέροχη... να το ξανακάνουμε ![]()
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 07-07-08 στις 14:36. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() (Αν και από το όνομα κατάλαβα ότι είχες άμεση και επαγγελματική ανταπόκριση στο περιστατικό ![]() Παράθεση:
![]()
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 07-07-08 στις 15:48. |
|
||||
|
||||
Φοίβο, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
(αλλά βρε παιδί μου δεν μαθαίνεις. Εϊπαμε το καταδυτικό μαχαίρι κάνει μόνο για λουκάνικα/κοψίδια/κλπ και όχι για καρπούζια και τα συναφή) ![]() BTW ![]()
|
|||
|
|||
Eδώ ένα δείγμα από τις απαράμιλλες φωτογραφικές τεχνικές του Φοίβου. Λέω ν' αρχίσω κι εγώ να φωτογραφίζω ανάποδα. Μπορεί να μου βγαίνουν καλύτερες οι φωτογραφίες
![]() Φοίβε περαστικά και να προσέχεις! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Φοίβο ευχαριστώ ![]() Επίσης εάν κάποιος έχει πληροφορίες ιδιαίτερα για το περίεργο ψάρι στην φωτογραφία (…07) ας μας ενημερώσει!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουντούρης Βασίλης : 07-08-08 στις 11:08. |
|
|||
|
|||
Ακόμα Μερικές φωτογραφίες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουντούρης Βασίλης : 07-08-08 στις 11:08. |
|
|||
|
|||
Θα προσέχω...
...να μην είναι άλλοι φωτογράφοι δίπλα μου και με απαθανατίζουν ![]() ![]() Παράθεση:
Εδώ βρήκες την τρομερή γαρίδα Gnathophyllum elegans που την ψάχνει όλος ο κόσμος και μάλιστα είναι νυκτόβια... ![]() ![]() ...που στο καλό την ξετρύπωσες μέρα? ![]() Μόνο ο Δελβερούδης την έχει πετύχει μέχρι τώρα και μάλιστα σε νυχτερινή βουτιά στην Πολύαιγο Έχω αρχίσει να εντυπωσιάζομαι ξανα μ' αυτά που μας επιφυλάσει να δούμε το Καλαμάκι ![]() ΥΓ1: Το ψάρι σου, πιθανόν είναι Μονόχειρος (Stephanolepis diaspros) ΥΓ2: Κάτσε να δει η Μαρία τη γαρίδα να δεις ενθουσιασμό ![]()
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 08-07-08 στις 22:04. |
|
||||
|
||||
Προφανώς ο Φοίβος με πήρε τηλέφωνο να μου πει τα χαρμόσυνα!!
Βασίλη, όχι μόνο τη βρήκες τη Gnathophyllum αλλά τη φωτογράφησες όσο πιο υπέροχα θα μπορούσε να φωτογραφηθεί!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
εξαιρετικες φωτο!!!!!!μπραβο βασιλη!!!!
και βλεπετε ποζα η γαριδουλα? πραγματικη σταρ!!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|