|
||||
|
||||
Καλαμάκι 4/10/08
Μια και ο καιρός προβλέπεται καλός για το Σάββατο προτείνω μια κατάδυση στην "ανεξερεύνητη περιοχή" του Καλαμακίου.
Μέρη συνάντησης μπορεί να είναι ο "Γρηγόρης" στη Αττική Οδό (γύρω στις 10-10:30 ή κατευθείαν στο Καλαμάκι (κατά τις 11:30) (αν όλα πάνε καλά θα είναι και οι ιππόκαμποι εκεί ) edit: link με πληροφορίες για την περιοχή
Too many Chiefs, not enough Indians.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitri : 02-10-08 στις 15:20. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλαμάκι 4/10/08
'Aμα σου πω ότι δεν ξέρω "που πέφτει" ???
Άκυρο, το βρήκα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas : 02-10-08 στις 15:16. |
|
|||
|
|||
Οδηγίες για το πως πηγαίνουμε στο Καλαμάκι (Κορινθιακός) μπορείτε να βρείτε εδώ:
Καλαμάκι (Κορινθιακός): H διαδρομή το τι θα συναντήσετε εκεί μπορείτε να το δείτε εδώ: Καλαμάκι (Κορινθιακός): Ιππόκαμποι - πρίγκηπες της λάσπης Ο "Γρηγόρης" που αναφέρει ο Δημήτρης, βρίσκεται στην Αττική οδό στα Σ.Ε.Α. Ασπροπύργου, κατεύθυνση προς Ελευσίνα, νομίζω ανάμεσα στην έξοδο 3 και την έξοδο 2.
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 03-10-08 στις 18:39. |
|
||||
|
||||
Σορρυ, για το ελλιπές των πληροφοριών (thanks Φοίβο για τα λινκ )
Διόρθωσα το αρχικό μου μήνυμα. Αν πηγαίνεις σε μία περιοχή πολλές φορές μερικές φορές θεωρείς ότι το ξέρουν όλοι.
|
|||
|
|||
Φοβερή η περιγραφή, πάντως...
|
|
|||
|
|||
1) Dimitri
2) Fivos Θα είμαι 10:00 - 10:15 στον Γρηγόρη Δύσκολο να αντισταθώ σε πρόταση για βουτιά στο Καλαμάκι ΥΓ: Έχω και μια επιπλέον φιάλη 15L γεμάτη για όποιον το αποφασίσει τελευταία στιγμή
|
|