Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικοί προορισμοί & Προτάσεις για κατάδυση. > Καταδυτικά Ταξίδια στο Εξωτερικό
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-)

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-06-09, 07:56
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Βουτιά στην Νότια Αφρική σε κλουβί

Στο θεμα του τα'ι'σματος για προσελκυση , προκλησης επιθετικοτητας , δοντια και ντεμεκ ηρωισμους , συμφωνω απολυτα με την Μαρια .
Υπαρχουν ομως τρεις τουλαχιστον παροχοι στην Νοτια Αφρικη , την Τανζανια και καπου αλλου , που σε βουταν με λευκους χωρις τα'ι'σματα (ξερουν που συχναζουν τα ... παιδια ) και χωρις κλουβι . Αυτο μου φαινεται πιο ισορροπημενο απο το κλουβι . Πρωτα απο ολα , δεν αντεχω να μπω σε κλουβι , μουρλαινομαι μονο με την ιδεα και αφηνιαζω (φυλακη δεν εχω παει , αλλα στον στρατο ημουν στα υπογεια και φρικαρα) . Δευτερον , βουτας , συνηθως χωρις εξοπλισμο αυτονομης αφου προηγηθει λεπτομερης ενημερωση σε θεματα συμπεριφορας (δικης σου και των ζωων ) , τροποι αντιδρασης (βαλε μπρος το τουρμπο και εξαφανισου πατωντας το κοκκινο κουμπι , ψεκαζοντας τα ..σωψυχα σου γυρω σου ) κλπ . Εχω καταλαβει οτι αυτος ειναι ο τροπος που επιλεγω να δω τετοια ζωα και οχι αναστατωνοντας τους με τροφη και μετα να κρυφτω σε κλουβι στο οποιο πολλες φορες επιτιθενται . Δεν ειναι μαγκια , δεν ειναι ηρωισμος , ειναι σαν να δειχνεις το πα'ι'δακι στο λιονταρι ενα μετρο απο το κλουβι του στον ζωολογικο κηπο , ή σαν να πετας καραμελες στο ματι του ρινοκερου πισω και πανω απο τον πανισχυρο τοιχο που σας χωριζει . Η προσεγγιση που θα επεδιωκα ειναι πολυ ηρεμη , σιγουρα ενεχει κινδυνους , αλλα γινεται σε κλιμα ηρεμιας . Θελω να το κανω (και θα το κανω στην πρωτη ευκαιρια :χρονος-χρημα ) , αλλα δεν θα με κανει πιο μαγκα , ή πιο αντρα αυτο . Θα μου επιτρεψει να προσεγγισω ενα υπεροχο ζωο . Η ανθρωπινη ματαιοδοξια μας κανει να πιστευουμε οτι εχουμε το δικαιωμα να κανουμε ο,τι θελουμε και αυτο καποια στιγμη θα πληρωσουμε πολυ ακριβα ....

Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:51.