![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άρθρο στο γεωτρόπιο 8.9.07
κοιτα να δεις γκαντεμια !!!
μια φορα δεν πηρα και εγω εφημερισα σημερα μετα απο τοσα χρονια.........και εχασα τα καλυτερα !!! α ρε Μερφυ !!!! ![]() ![]() ![]() Συγχαρητηρια παιδια !! και οποιος μπορει να μας το σκαναρει να το δουμε και εμεις !!!
|
||||
|
||||
Μαρία, Γιάννη συγχαρητήρια και από εμένα για την πολύ ωραία δουλειά.
Πάντα τέτοια. ![]()
|
||||
|
||||
Γύρισα όλα τα περίπτερα της γειτονιάς και τελικά βρήκα την τελευταία εφημερίδα στο 4ο περίπτερο. Πραγματικά δεν μπορώ να κρύψω την χαρά και τον ενθουσιασμό μου και χαίρομαι που και δυο σας είστε μέλη του Σ.Ε.Α ΤΗΘΥΣ.
Προσωπικά εγώ, στην αυριανή βουτιά θα βλέπω την ποσειδώνια με διαφορετικό μάτι..... Ήταν σήμερα μια ευχάριστη έκπληξη μπράβο σας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 09-09-07 στις 00:15. |
|
||||
|
||||
συγχαρητήρια ,
πολύ καλη δουλειά σας . Πάντα επιτυχίες !!!! |
|
||||
|
||||
Μετά από τόσο καιρό, βρέθηκε κάποιο scanner... Ορίστε το άρθρο για όσους δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν το περιοδικό
Μαζί με το άρθρο παίρνετε δώρο και βιντεάκι που συνοδεύει το κείμενο του Θ.Ποταμιάνου για την ποσειδώνια ![]() Φύκια σου λέει μετά..! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 27-01-08 στις 03:07. Αιτία: Διόρθωση του YouTube link |
|
||||
|
||||
και τώρα σε εκδοση pdf...
![]() http://rapidshare.com/files/59475619/geo1.pdf.html ελπιζω να δουλευει το link |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|