Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Σχετικά με την Αυτόνομη Κατάδυση > Εκπαίδευση, Προβληματισμοί και Εμπειρίες
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-05-11, 08:32
Το avatar του χρήστη Manta
Manta Manta is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Κρίση πανικού.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο vanilly Εμφάνιση μηνυμάτων
... Έβγαλα το open water πρίν από έναν χρόνο και από τότε μέχρι τώρα είχα την ευκαιρία να βουτήξω 11 φορές.. Η τελευταία βουτιά έγινε το Νοέμβριο και από τότε κατάφερα να ξαναβουτήξω αυτές τις μέρες (Μαιο)..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο vanilly Εμφάνιση μηνυμάτων
Και επιπλέον τα μέτρα που συνέβη το περιστατικό ήταν ήδη πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε για μια βουτιά μετά από 6 μήνες και χωρίς να έχω την απαραίτητη εμπειρία (ήταν 30.7 και το μεγιστο μου στα 40 για κανα δυό λεπτά μία φορά)...
Εκτός απο το τη ανάφεραν τα υπόλοιπα παιδια, ο τρόπος που βλέπω εγώ τα πράμγατα:
  • Η πρώτη βουτια μετά από τόσο καιρό έπρεπε να γίνει πού πιο ξέβαθα απο το μαξ. βάθος που σου δίνει το open water.
  • Με open water και 11 βουτιές (που ακόμα δεν έχω εμπειρίες) δεν παρασύρομαι στο να κάνω καταδύση στα 30 και 40μέτρα έστω και για 1-2 λεπτά.
Ξαναδοκίμασε σε μικρότερο βάθος όταν θα νοιώθεις άνετα ψυχολογικά και σωματικά (κρύο), ξαναπέρασε ορισμένες απο τις ασκήσεις που έκανες στο open water για 3-4 λεπτά (μην σπαταλίσεις ολο σου τον αέρα στις ασκήσεις) και κάνε μετά τη βόλτα σου μέσα στα όρια που έχεις εκπαιδευτή και όλα θα παν καλά

Why can't I just dive more often!

http://www.postimage.org/aV2OmUL0.jpg
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:47.