![]() |
|
|||||||
| Διαβάσατε για κάποιο καταδυτικό ατύχημα? Σας έτυχε κάποιο επικίνδυνο περιστατικό? Βάλτε στην άκρη τις ντροπές κι ας ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας για ακόμη πιο ασφαλείς καταδύσεις... |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Χάθηκε δύτης στο σπήλαιο Σίντζι
Παράθεση:
Με όλο το σεβασμό στα θύματα των ατυχημάτων νομίζω ότι είναι σκόπιμο μετά το πέρας των ερευνών να μαθαίνουμε τι τα προκάλεσε. Η σιγή κάνει κακό στην καταδυτική κοινότητα γιατί μεταξύ άλλων τρέφει την παραφιλολογία, την μπουρδολογία και το φόβο για αυτήν την υπέροχη δραστηριότητα. |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί φίλοι, το ζήτημα είναι ιδιαίτερα λεπτό και φαντάζομαι να καταλαβαίνετε όλοι σας ότι είναι και ιδιαίτερα δύσκολο και δυσαρεστο για τους ανθρώπους που έζησαν το σκηνικό και που τον γνώριζαν προσωπικά. Για εμάς δεν είναι μια είδηση για συζητήσεις καφενείου αλλά μια σοκαριστική πραγματικότητα που μας σημάδεψε, άλλαξε την καθημερινότητά μας και θα μας συνοδεύει για καιρό φαντάζομαι.
Αποτελέσματα τοξικολογικά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη και όποια άλλη εικασία δική μάς θα ήταν τεράστιο λάθος να ανακοινωθεί επίσημα και γραπτώς σε ένα φόρουμ. Θέλουμε και εμείς να μάθουμε τα "γιατί" και το τι του συνέβη πραγματικά αλλά μέχρι να έχουμε μια επίσημη απάντηση από την ίδια την οικογένειά του, θα παρακαλούσαμε να σεβαστείτε τη σιωπή μας. Κομνηνός |
|
|
|||
|
|||
|
Σιγουρα αποτελει ενα παρα πολυ λεπτο θεμα,για την οικογενεια αλλα και πρωτιστως,την μνημη του εκλιποντως.
Καλο θα ηταν ομως,να υπαρξει εστω μια μικρη σαφηνεια, σχετικα με το ατυχημα... Αποτελει,ισως,μια ενδεχομενη παραβιαση προσωπικων δεδομενων,αλλα ειμαι σιγουρος πως οποια πληροφορια,''μετεφρασμενη'' με τετοιο τροπο που να μην βεβηλωνει την μνημη του Γιωργου,θα αποτελεσει και σταθμο φυσικα, για τους ηδη καταδυωμενους με επαναπλευστηρα ή για τους μελλοντικους αυτοδυτες με τετοια ιδιοτυπα χαρακτηριστικα... Δυστυχως,τετοια ατυχηματα,αποτελουν και ''σχολεια'' για ολους μας, για να μην υπαρξουν και αλλα τετοια ατυχηματα! Σκοπο δεν εχουν φυσικα να αμαυρωσουν σε καμια περιπτωση ενα θυμα,αλλα να αποτρεψουν μελλοντικα ατυχηματα αλλων αυτοδυτων, οπου ειναι παρα πολυ σημαντικο παραλληλα. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,βεβαιως. Με την ευκαιρια...να εκφρασω και εγω την λυπη μου στην οικογενεια αλλα και στους οικειους. Δεν γνωριζα προσωπικα τον Γιωργο,αλλα δεν εχει σημασια,ισως. Ενας της μικρης μας παρεας αυτοδυτων ,οταν ''χανεται'',παραμανει παντα ''φιλος και γνωστος''...και βεβαιως ειναι παρα πολυ λυπηρο...
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|