![]() |
|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Hey guys !
Χαιρετώ κι εγώ την παρέα σας !
Μόλις σήμερα ξεκίνησα μαζί με μερικούς φίλους και φίλες το OW ![]() Ηθικός υπεύθυνος γι' αυτό ο Φοίβος [εντάξει να τον έχεις κάθε μέρα στη δουλειά -βρίσκει και μερικούς μερικούς ![]() ![]() ![]() ![]() Τεχνικοί υπεύθυνοι ο Γιώργος, ο Παντελής και τα υπόλοιπα παιδιά από το Diving Store [thanx guys ![]() ![]() Anyway ελπίζω σύντομα να join the ranks και να είμαι σε θέση να το απολαύσω όσο όλοι σας! Take care και see you around ! ![]() Ανδρέας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Hey guys !
Αφού με έχρισες και ηθικό υπεύθυνο... τι να πω παραπάνω...
![]() Καλώς ήρθες στην παρέα Ανδρέα ![]() ...το ταξίδι στον κόσμο του βυθού είναι μεγάλο και όμορφο θα το διαπιστώσεις και μόνος σου και σου εύχομαι να το απολαμβάνεις με ασφάλεια για πολλά-πολλά χρόνια ![]()
|
||||
|
||||
Καλώς ήλθες Ανδρέα
![]() Εχεις ακούσει που λένε "δείξε μου τους φίλους σου ..." ![]()
|
||||
|
||||
Ωχχχχ την πάτησες!! Τώρα εκτός από τη δουλειά θα τον συναντάς και τα ΣΚ υποβρυχίως!! Είσαι σίγουρος ότι το σκέφτηκες καλά;
![]() Καλώς ήρθες Ανδρέα στον μαγικό κόσμο του scuba!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
Ρε καλώς το παιδίιιιιιι
Enjoy the Ride |
|
||||
|
||||
αντρεα και στο ειπα απο οταν καναμε το discover,.... προσεχε ειναι εξαιρετικα κολληματικη η καταδυση.....εσυ δεν προσεξες......
![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Καλοσώρισες ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|