|
Καταδύσεις με οροφή: Η επικίνδυνη γοητεία της εξερεύνησης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: World Record Dive to a Ship Wreck, May 17th
Μερικές τελευταίες παρατηρήσεις και I am finished with this thread...
1) Η κριτική του rig, είχε κυριώς χιουμοριστικό χαρακτήρα...κρίμα που μερικοί δεν το κατάλαβαν (Humour is the highest form of human expression) 2) Επιτρέψτε μου να διαφωνίσω στο επίπεδο της επιρροής που μπορεί να έχει μία φωτό ενός recordman, ο οποίος διαφημίζει και μία εταιρεία του κύρους της OMS. Επαναλαμβάνω ο εκπαιδευτής δεν είναι νταντά... 3) Παράθεση:
Αυτά τα ολίγα... Thanks, A.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Η δική μου εισήγηση είναι να είμαστε λίγο περισσότερο ανεκτικοί σε αυτά τα θέματα. Θα πρέπει ο κάθε ένας που επιλέγει κάτι να το κάνει συνειδητοποιημένα και να μπορεί να στηρίξει την επιλογή του με λογικά επιχειρήματα. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν παύουν να είναι ή τείνουν να γίνουν κοινώς αποδεκτά όπως τα παραδείγματα που αναφέρεις και σίγουρα συμφωνώ μαζί σου ότι πλήρης βαθμός ελευθερίας οδηγεί σε μπάχαλο και καταστάσεις επικίνδυνες. Η κάθε περίπτωση ή η κάθε επιθυμία κάποιου δύτη να τοποθετήσει κάτι ή να αφαιρέσει κάτι άλλο ή να μεταφέρει κάτι κάπου αλλού πρέπει να αντιμετοπίζεται και να συζητείται σαν μοναδική περίπτωση. Η δουλειά μας σαν εκπαιδευτές είναι να πείσουμε με επιχειρήματα και όχι απλώς να αντιπαραβάλλουμε πρότυπα και standards οργανισμών χωρίς τεκμηρίωση. Λειτουργούμε επίσης αν θέλεις και σαν μια δικλείδα ασφαλείας ώστε (με την άδειά του δύτη ) να ελέγχουμε τον εξοπλισμό του πριν την κατάδυση και να αποδεχόμαστε τις επιλογές του ή όχι με έσχατο χαρτί αν τίθεται θέμα ασφάλειας να απαιτήσουμε να γίνει μια αλλαγή. Νομίζω ότι λές το ίδιο πράγμα και ότι συμφωνείς σε αυτό. Να ζήσετε φίλε, να ευτυχήσετε! Που θα πάει θα τη συνηθίσεις και τη βέρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σώτος Χριστοδούλου : 22-05-08 στις 13:19. |
|
||||
|
||||
Και σου το ειπα ρε Τριαντο ''μαυροκατσικο''...
περιμενε να πραγματοποιηθει το project και μετα τα ''κου-κους''! CANCELED DUE TO ADVERSE SEA CONDITIONS .....