|
Ας καταδυθούμε στην ιστορία μέσα από φωτογραφίες και περιγραφές ελληνικών ναυαγίων |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ναυαγια: ΒΕΡΑ , ΜΠΟΡΑ (Αγ.Κυριακή-Τρίκερι, Παγασητικός)
Την Παρασκευη που μας περασε πηγα στην Αγια Κυριακη στο Τρικερι Μαγνησιας , οπου υπαρχει το Κ.Κεντρο του Παρη Σοφου . Εκει εχασα την νυχτερινη στο ναυαγιο "Καλη Τυχη" (!!!!) λογω κακης διαθεσης .
Την επομενη μερα μπηκαμε στο φουσκωτο του Παρη και κατευθυνθηκαμε στον υφαλο "Λευθερη" , οπου καταδυθηκαμε στο ναυαγιο του καραβιου "ΒΕΡΑ" . Την επομενη βουτηξαμε στο κουφαρι του κα'ι'κιου "ΜΠΟΡΑ" και μετα στον Φαρο . Ολα ηταν υπεροχα , δυστυχως ομως αυτην την στιγμη δεν μπορω να γραψω λογω δουλειας . Την επομενη εβδομαδα ομως που θα γυρισω , θα σας παραθεσω λεπτομερειες . Ηθελα τουλαχιστον να προσθεσω , οτι ο Παρης αποδειχθηκε εξαιρετικος οικοδεσποτης , ακουραστος , και γεματος διαθεση να εξυπηρετησει . Εχω να πω τα καλυτερα , απλα λεπτομερειες (και λιγααακι βιντεο) οταν γυρισω . Ευχαριστω πολυ Παρη , θα μου μεινει αξεχαστο το Σαβ/κο . Ελπιζω να σε επισκεφθω παλι πολυ συντομα . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ναυαγια : ΒΕΡΑ , ΜΠΟΡΑ - ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΡΙΚΕΡΙ
Επεστρεψα λοιπον και να μερικες φωτο απο το ΒΕΡΑ
|
|
|||
|
|||
και αλλες...
|
|
|||
|
|||
κι αλλες......
|
|
|||
|
|||
ουπς , ξεχασα την προπέλα !!!!!
Οι φωτο ειναι screenshots απο βιντεο οποτε μπορει να ειναι κουνημενες |
|
||||
|
||||
καλό παιδί ο Πάρης... !!!
|
|
|||
|
|||
Οχι απλα καλο παιδι , αλλα και σωστος επαγγελματιας , με αγαπη και σεβασμο για την δουλεια του , τους γυρω του και το περιβαλλον .
Αχχ , να συρω λιγακι την Αγια Κυριακη πιο κοντα στα Τεμπη και να πηγαινω πιο συχνα . Οι βουτιες ειναι καταπληκτικες , ολων των επιπεδων και ακομα δεν εχω δει τιποτα (μονο 3 εκανα και ενθουσιαστηκα ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 02-06-08 στις 18:13. |
|
|