|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
12x2 για αγορά
Ξέρει κανείς ποιό κατάστημα μπορεί να έχει διπλές 12άρες μακρόστενες με μπότες και διχτάκια (όχι τις γυμνές αλά DIR);
Εδώ στα βόρεια είναι δύσκολα τα πράγματα για τέτοιες αγορές. Βουτάει κανένας με διπλές 15άρες να μου πει τη γνώμη του (είναι η επόμενη σκέψη αν δεν βρω τις 12άρες που θέλω); |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 12x2 για αγορά
Παράθεση:
Εχω βουτηξει με διπλες (και τριπλες) 15 και 18. Μαλιστα οι διπλες 18 ηταν αρκετα συχνη επιλογη περισυ (για τεχνικους λογους). Ειναι θεμα συνηθεις εως ενα σημειο. Το καλο ειναι οτι ετσι κι αλλιως στα βαθη που σκοπευει κανεις να παει με τοσο πολυ αποθεμα, εχει ετσι κι αλλιως συγκεκριμενο χωροταξικα στοχο. Αφου λοιπον δεν χρειαζεται να περιπλανεται αμεριμνος κολυμπωντας δεν τον στενοχωρει και το φοβερο drag των φιαλων . Ως ενα σημειο βεβαια
Physical Diver Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fin : 07-06-08 στις 16:27. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το θέμα με τις 15άρες δεν είναι όσο η αντίσταση αλλά το βάρος εκτός νερού. Ξέρεις τι σημαίνει ανέβαζε, κατέβαζε σπίτι - αυτοκίνητο - γέμισμα - αυτοκίνητο - σπίτι. Και μετά άντε μια από τα ίδια για να βουτήξεις. Έτσι μάλιστα θα γίνει η κατάδυση άθλημα από χόμπι. Και μάλιστα από τα λεγόμενα βαριά. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Θυμάσαι πόσα έδωσες τελικά ?