|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Αναπνευστήρες παλαιού τύπου
Σκεφτόμουνα να κάνω μια δοκιμή με ένα τέτοιο εργαλείο άλλα βλέπω μάλλον ότι μπορεί να έχω προβλήματα. Πάντως όποιος δοκιμάσει ποτέ ας μας πει την γνώμη του. Ίσως και να αξίζει.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Jonathan, για να σου φύγει η απορία (αλλά και η δικιά μου) αν θες πάμε να τον βουτήξουμε παρέα. Μπορούμε να το οργανώσουμε να έχουμε διπλά-τριπλά χταπόδια οπότε ότι και να συμβεί να έχουμε backup. |
|
||||
|
||||
Δοκίμασα κάποιου φίλου πριν χρόνια σε ξέβαθη κατάδυση (μαχ.4-5 μέτρα). Το "πρόβλημα" ήταν ότι δεν υπάρχει κονσόλα για να βλέπεις πόσο αέρα έχεις και σε πιό βάθος βρίσκεσαι.
|
|||
|
|||
Εγω εχω ενα παλιο TROLLey, μπορω να μεταφερω τον εξοπλισμο μου με αυτο ?
Jonathan εχεις αλλες φωτογραφιες να μας δειξεις απο τον ρυθμιστη ? |
|
||||
|
||||
Βλέπω το θέμα μου έφερε αναταραχή. Πάντως είμαι διαθέσιμος με το οποιοδήποτε να το δοκιμάσουμε!!
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
παιδια εχει βγαλει εναν τετοιο ρυθμιστη η aqua lung συλλεκτικο αλλα κοστιζει ακριβα,περιπου 600 ευρω.αυτοι οι ρυθμιστες χρησιμοποιουνταν παλαιοτερα απο φωτογραφους ωστε οι φυσαλιδες να μην τους ενοχλουν.δεν θα βουτουσα με τετοιον ρυθμιστη γιατι χρειαζεται το σωμα σου να εχει καποια κλιση κατα την διαρκεια της καταδυσης
|
|
|