Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-02-09, 01:41
Το avatar του χρήστη burbulithras
burbulithras burbulithras is offline

Απάντηση: Κλοπή στα λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Το θεμα ειναι δύσκολο απο οσο γνωριζω πριν απο 2 χρονια σε γνωστο φιλο δυτη του κλεψαν το αμαξι στ Β λιμανακι.Στην αστυνομια γνωστος του, του ειπε οτι μια φορα καταδιωξαν συγκεκριμενα ατομα με μηχανες τα οποια δια φυγαν στην ημιορεινη περιοχη πανω απο τα λιμανακια πυροβολοντας!!! το περιπολικο.Η σπειρα αυτη εφτανε μεχρι και αναβυσο και κλεβαν δυτες.Γι αυτο προσοχη μεγαλη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-09, 15:35
ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Καθαρά ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την αποφυγή θραύσης των τζαμιών ή των κλειδαριών του αυτοκινήτου από επίδοξα κλεφτρόνια, και έχοντας αφαιρέσει φυσικά ΟΛΑ τα πολύτιμα αντικείμενα απο το αυτοκίνητο του, θα μπορούσε κανείς να κολάει ενα ταμπελάκι (η "ταμπελάρα") στο πίσω (ή ΚΑΙ..) στο πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου του, στην οποία να γράφει..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!

..η κάτι παρόμοιο...

Ίσως αυτό να ήταν μια ενέργεια, η οποία να ενημερώνει (και κατά συνέπεια να βάζει σε σκέψεις) τον υποψήφιο μακάκα κλέφτη, οτι ο ιδιοκτήτης του ΙΧ έχει επίγνωση της παρουσίας/δραστηριότητας κλεφτρονιών και έχει λάβει τα μέτρα του..

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα 'φρενάριζε'/έβαζε σε σκέψεις κάποιον, ο οποίος έρχεται να πάρει ολόκληρο το αυτοκίνητο ή κάποιον ο οποίος δεν μιλά/διαβάζει την ελληνική γλώσσα..

Just an idea..

ΥΓ Και 'μένα μου έχει συμβεί το ίδιο πριν απο περίπου 5 χρόνια στα λεγραινά, όπου έσπασαν το τζάμι του ΙΧ ενός φίλου και μας πήραν τα πάντα / Η πλάκα είναι οτι μέσα στο τσαντάκι μου είχα τα κλειδιά του ΙΧ μου, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην άσφαλτο και...ευτυχώς δεν μου το πήραν! ...έχετε κάνει ποτέ 100άρι απο τα βράχια των λεγραινών μέχρι την άσφαλτο με 38 βαθμούς κελσίου κ' φορώντας 5άρα..;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-09, 16:42
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!
....
ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!

Παπαπα Χονδρική θα τις παραγγέλνω τις ταμπέλες!!!

On topic
Πολύ καλό Hint το να μην υπάρχει τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο (πολύτιμο ή όχι Έχουν σπάσει τζάμι για να πάρουν 200 δραχμές σε κέρματα). Αυτό από μόνο του είναι καλό κάθε φορά που αφήνουμε μόνο του το αυτοκίνητο. Όχι ότι θα λύσει το πρόβλημα αλλά ο κλέφτης θα προτιμήσει να χτυπήσει το αυτοκίνητο που βλέπει την λεία του και όχι να ψάχνει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-09, 17:48
Το avatar του χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος
Μυλωνάκης Κων/νος Μυλωνάκης Κων/νος is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Χανιά

Ευτυχώς σήμερα η τύχη μου χαμογέλασε και μια φορά μέσα στο Μήνα…
Με πηρέ τηλ ένας κάλος ανθρωπος που βρήκε το τσαντάκι με όλα τα έγγραφα μου (εκτός βέβαια το κιν και τα λεφτά)
και πήγα στο σπίτι του και μου τα παρέδωσε..
Το τσαντάκι το βρήκε από εκεί που βουτάμε στο πηγάδι 40-50 μέτρα πιο δεξιά…σε μια σχισμή του βράχου..
Δηλαδή αυτός που το κλέψε αντί να φύγει καθόταν προφανώς στο βράχο μετά και μας χάζευε εκεί πιο δεξιά γιατί αλλιώς θα είχε φύγει από το δρόμο επάνω…
Τι να πω ευτυχώς για μένα βρήκα πολλά , αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται κανονικά γιατί έτσι και αλλιώς πρέπει να επανεκδοθούν αφού δηλώθηκαν στο τμήμα…
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-09, 21:00
Το avatar του χρήστη DHMHTRHS
DHMHTRHS DHMHTRHS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Μυλωνάκης Κων/νος Εμφάνιση μηνυμάτων
...... Τι να πω ευτυχώς για μένα βρήκα πολλά , αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται κανονικά γιατί έτσι και αλλιώς πρέπει να επανεκδοθούν αφού δηλώθηκαν στο τμήμα…
Νομίζω ότι πρέπει να δηλωθεί και η εύρεσή τους ......... τουλάχιστον της ταυτότητας !!!

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:59.