|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ανοξείδωτες βίδες για διπλές
Τι είναι καλύτερο ντίζα του μέτρου την οποία την κόβεις στην διάσταση που θες ή παραγγελία βίδες με κεφάλι;
Έχω ένα ζευγάρι οι οποίες είναι οριακές για να βιδώσω πάνω στις διπλές την πλάτη. Βιδώνουν μεν αλλά με παιδεύουν. Επρεπε να είναι τουλάχιστον μισό εκατοστό μεγαλύτερες. Δυστηχώς στη Θεσσαλονίκη το να βρείς ανοξείδωτες βίδες μεγάλου μήκους είναι δύσκολο. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανοξείδωτες βίδες για διπλές
Βίδες με κεφάλι Δημητρό.
Μπορείς να τις βρεις εδώ για 12 Ευρώ, χωρίς μεταφορικά. Πολύ καλή ποιότητα. http://www.deepstop.de/catalog/produ...96&language=en |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Τελικά είναι η μόνη λύση γιατί θέλω βίδα 11,5 - 12cm, και αυτές που έχω είναι 11cm. Και το κόστος είναι το 1/3 από τις έτοιμες.
|
|
||||
|
||||
Η ντίζα του μέτρου έχει κάποια πλεονεκτήματα νομίζω. Την κόβεις όσο μακρυά την θέλεις. Αν πάλι σου βγεί κάπως μακρυά ή αλλάξεις σύστημα πλευστότητας μπορείς να την μετακινήσεις προς τα εξω ή προς τα μέσα ανάλογα. Πάντοτε χρησιμοποιώ το τυφλό περικόχλιο από την έξω μεριά. Θέλει λίγο λιμάρισμα στο σημείο που κόβεις για να διορθώσεις τα σπειρώματα και να λειάνεις την ελεύθερη άκρη αλλά no big deal. Πολύ βολικό σύστημα και ευέλικτο. Διέλεξε καλή ποιότητα και είσαι μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
Kαι για τους πολυ extreme divers με μια ντιζα του μετρου μπορεις να βαλεις και αλλο ενα σετ διπλες απο πανω..lol
|
|
||||
|
||||
Καλόοοοοοοο
|
|
||||
|
||||