|
Τώρα με τον νέο νόμο, ποιος μας πιάνει ! Για ρίξτε ιδέες και μοιραστείτε μαζί μας τους μοναχικούς σας υποβρύχιους παραδείσους... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ακρωτήριο Κάνιστρο Κασάνδρα Χακλιδικής
Έχει κανένας υπόψην του σε ποιό σημείο(α) (αν υπάρχει και στίγμα) υπάρχει "καλός" βυθός;
Πρόκειται για την μύτη (φάρος) του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ακρωτήριο Κάνιστρο Κασάνδρα Χακλιδικής
Καλημέρα Δημήτρη...
τι σημαίνει "καλός" βυθός για σένα?? |
|
||||
|
||||
Δημήτρη καλημέρα
Υπάρχουν σημεία αλλά με ιδιαιτερότητες Για παράδειγμα μπροστά στο εκκλησάκι του Αγ. Νκολάου αν ακολουθήσεις την πορεία που δείχνει ο κάβος νοτιο ανατολικά αλλά θέλει αρκετό κολύμπι. Γνωρίζω πως με αυτό το θέμα δεν έχεις πρόβλημα, αλλά το μέρος μου το έχουν δείξει και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να σου πω περισσότερα. Σημαδούρα απαραίτητη, καθώς έχει αρκετή κίνηση. Στο Κάνιστρο έχω βουτήξει. Ο βυθός βραχώδης από τα 15 μέχρι 30+ Φαίνεται να συνεχίζει πολύ ακόμα με ήπια κλίση. Πολύ δύσκολη πρόσβαση από την ακτή. Ο χωματόδρομος φτάνει μέχρι 30 μετρα από την ακτή αλλά μετά χρειάζεται ορειβατικές ικανότητες. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα μέρη που δε τα γνωρίζω Για μάθε και πες μας και εμάς |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ξεκινάς απο εκεί τη βουτιά με πορεία που βλέπει προς το ακρωτήριο της Σιθωνίας , δηλ Α.ΝΑ. και κάνεις περιμέτρικά το βράχο. Το βάθος είναι 50+ με αρκετά λιβάδια Γοργονίες. καλή βουτιά. |
|
||||
|
||||
Thanx
|
|
|