|
Μηχανάκια του διαβόλου? Δε νομίζω... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα
Παράθεση:
Επειδή λοιπόν τα rebreather είναι ιδιαίτερες συσκευές και παρ' όλο την ευρωπαϊκή νομοθεσία για να πάρουν το πολυπόθητο CE πολλές αποτυγχάνουν και ούτε προβλέπεται να το πάρουν ποτέ, αυτό που υπερέχει είναι ο κατασκευαστής κι όχι η PADI (και κάθε PADI). Άλλωστε μέσα στο manual του κάθε κατασκευαστή αναφέρονται ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις (σε skills, tests, κλπ κλπ) που πρέπει να πληρεί ένας δύτης για να βουτήξει με οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό έχει πάρει η PADI-ANDI-klp klp, αλλάξανε την γραμματοσειρά, την κάνανε και σε μερικά σημεία bold κι έτοιμο το manual της PADI-ANDI-NAUI κλπ κλπ. Επειδή όμως είμαστε εντελώς off-topic ας επιστρέψουμε καλύτερα στο θέμα μας. |
|
||||
|
||||
Αν μου επιτρέπεις να προσθέσω ότι η εμπειρία του εκπαιδευτή είναι πάρα πολύ βασικός παράγοντας.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Επίσης σημαντικό μειονέκτημα .... ούτε που να το σκέφτεσαι να νοικιάσεις rebreather. Το οποίο σημαίνει οτι κάνεις την εκπαίδευση και αυτομάτως το αγοράζεις. Τώρα όσον αφορά τα CCR εκεί μάλιστα!!!! Βέβαια το κόστος είναι σχεδόν απαγορευτικό εκτός αν είσαι επαγγλματίας ή εντελώς καταδυτικά κατεστραμένος εγκέφαλος Όταν όμως φτάσεις σε αυτό το επίπεδο τότε θα ξέρεις περισσότερα από εμένα οπότε και θα σε ρωτάω εγώ. Εννοείται οτι ισχύουν τα υπέρ/κατά που είπε παραπάνω ο Σώτος. Εγώ όμως θα σου πω και κάτι άλλο. Βεβαιώσου οτι η Τεχνική κατάδυση σου ταιριάζει και είναι αυτό που θες πρίν κάνεις οποιαδήποτε αγορά. Μπορεί να ακούγονται γοητευτικά τα βάθη και το όλο νταβαντούρι που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί/υλοποιηθεί μια βουτιά αλλά η τεχνική κατάδυση δεν είναι για όλους. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στην θεωρία σου κάνω καταδύσεις στο Βρεττανικό για βάλε με όμως στην πράξη. |
|
|