|
Νέα, ειδήσεις, πληροφορίες που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το Πουλί Λύρα: κελαϊδώντας πέρα από κάθε φαντασία
Δεν γνώριζα για την ύπαρξη αυτού του απίστευτου ζωντανού και ομολογώ ότι έπρεπε να ψάξω πολύ πριν πειστώ ότι αυτό που πρόκειται να ακούσετε δεν είναι ακόμα μια πρωταπριλιάτικη πλάκα του BBC
Λίγες περισσότερες πληροφορίες εδώ πριν βιαστείτε να με κράξετε για αφέλεια και παραπληροφόρηση!!
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το Πουλί Λύρα: κελαϊδώντας πέρα από κάθε φαντασία
απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!
|
|
||||
|
||||
Το να μιμείται "φυσικούς ήχους" είναι ένα θέμα, το να μιμείται όμως και τεχνητούς παραείναι mind-stretching για μένα...
Μου θυμίζει αυτό, αλλά φυσικά δεν μπορώ να το αποδείξω: Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Τραγικότερο video , πάει, θα το χάσω τελείως!
|
|
|||
|
|||
Παράτα τα Γιάννη
Το video και ο ήχος, ακόμη και το άνοιγμα του ράμφους φαίνονται απόλυτα συγχρονισμένα Μάλλον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πειστούμε πως αυτό το πλάσμα όντως υπάρχει Ειδικά στο video που έβαλες, έχει αποστηθίσει την κατασκευή ολόκληρης οικοδομής Αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα μαθαίνει και πόσο γρήγορα ξεχνάει ήχους, και προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν βάζαμε 5-10 από αυτά σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως στο χώρο μιας συμφωνικής ορχήστρας (που κουρδίζει?) ή μιιας μπάντας metal Απίστευτο είναι πάντως... πολύ εντυπωσιακό
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Χαχαχα! Σας λέω κι εγώ λοιπόν για να ζηλέψετε ότι έχω δει αρκετές φορές αυτό το φανταστικό πλάσμα σε διάφορους ζωολογικούς κήπους αλλά και στην Αυστραλία... Όσο για τους ήχους που ακούτε, είναι πέρα για πέρα αληθινοί!!!
|
|
|