|
Νέα, ειδήσεις, πληροφορίες που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άλλη μια παρόμοια ιστορία.
Δημήτρη, μην κοροϊδεύεις τους αμερικάνους, ολοίδιο σκηνικό έχει γίνει και στην Ελλάδα πιο πρόσφατα!
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άλλη μια παρόμοια ιστορία.
Με τα ίδια αποτελέσματα;
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: 9.6.42 Παράπλευρη Απώλεια
Αν θυμάμαι καλά, είχαν γεμίσει το στομάχι του φυσητήρα εκρηκτικά και τον είχαν βυθίσει σε μικρό βάθος, αλλά δεν κατάφεραν να ενεργοποιήσουν το μηχανισμό και αναγκάστηκε άλλη ομάδα να έρθει για απενεργοποίηση...
Προφανώς μιλάω για στρατιωτική επιχείρηση και όχι ερευνητικές ομάδες! Δεν είμαι πάντως σίγουρος για τις λεπτομέρειες, θα μάθω την Παρασκευή και θα σας πω! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολύ γέλιο πάντως σήμερα |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κι εμείς οι άσχετοι, παλεύαμε με μπαλάγκο και χασαπομάχαιρα. |
|
||||
|
||||
Το είδα Γιάννη ένα απόγευμα στην τηλεόραση κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Δεν ξέρω ρε φίλε, δεν είμαι φαν του είδους, αυτός που μου άρεσε πάντως αν και ο ρόλος του ήταν πολύ μικρός (παίζει τον πατέρα, τον ειδικό επιστήμονα που ηχογραφεί τις φάλαινες), είναι ο Mario Adorf, παλιός και καταξιωμένος ηθοποιός από τους πολύ καλούς του γερμανικού κινηματογράφου. Όσοι είναι της ηλικίας μου θα τον θυμούνται στις ταινίες του Rainer Werner Fassbinder, "Μια χρονιά με 13 φεγγάρια", και στην "Λόλα", με τους επίσης πολύ καλούς Armin Müller-Stahl και Barbara Sukowa.
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη, είχα πέσει πρόσφατα επάνω του, δεν το έχω δει και δεν έχω άποψη...
Άσχετο με το παρόν thread, πρέπει κάποια στιγμή σύντομα το ZDF να παίξει κάποιο σχετικό ντοκυμαντέρ με τους φυσητήρες που "συχνάζουν" στα νερά μας, γερμανική παραγωγή του 2009. |
|
||||
|
||||
Στο βρήκα!
Παράθεση:
|
|
|