|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΣΤΕΡΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΚΥΡΙΑΚΗ 25-4-2010
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΥΤΟΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗΣ (paintball milsim scenario) ΑΠΟ ΤΗΝ Action Field Ltd, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΣΕ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 ΕΩΣ ΤΙΣ 16.30 ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΑ 6973-357272 ΚΑΙ 6973-357273. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΣΤΕΡΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΚΥΡΙΑΚΗ 25-4-2010
Με τηn ευκαιρία να ενημερώσω κι εγώ, πως όσοι σχεδιάζουν να καταδυθούν στην ίδια παραλία την μεθεπόμενη βδομάδα, να πάνε αλλού γιατί έχω προγραμματίσει discover scuba για τον σκύλο μου και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, γιατί είναι λίγο τσαμπουκάς και ανώριμος…
|
||||
|
||||
Προσέξτε ρε τους σκύλους στη θάλασσα, κυκλοφορούνε καρχαρίες εκειπέρα!
|
|
||||
|
||||
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος : 23-04-10 στις 23:57. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
σορρυ αλλα εγω δεν το επιασα καλα αυτο....
αν εγω δηλαδη αποφασισω να παω σε μια παραλια της χωρας, δεν θα μπορεσω γιατι μια εταιρια αποφασισε να παιξει παιχνιδακια? μου φαινεται λιγο καπως ολο αυτο....αλλα και παλι δεν ξερω τι ισχυει... αναρωτιεμαι αν ειχμαε οργανωσει μια καταδυτικη δρστηριοτητα εκει....ποιος θα με σταματαγε να παω να βουτηξω? ο σεκιουριτας? ο λιμενικος? το ΔΝΤ? και τωρα που λεμε για αυτο....θα κανουμε κατι για το βγεθι ή θα περασει και αυτο ντουκου οπως ολες οι παπαριες σε αυτη τη χωρα? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ειναι δυσκολο να του κανεις το σχολειο....... |
|
|