|
...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Secret Wonders
Πολύ ωραίο.
Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε |
|
||||
|
||||
η ματια με την οποια βλεπεις τη θαλασσα ειναι παντα πηγη εμπνευσης για μενα...
γιαννη σε ευχαριστω πολυ! |
|
|||
|
|||
...και ναι κυρίες και κύριοι, μόλις συνειδητοποίησα πως υπάρχουν και making off από κάποια γυρίσματα
κάποιοι από τους ηθοποιούς περιμένουν υπομονετικά τις οδηγίες: ΥΓ: Γιάννη, όπως καταλαβαίνεις σε καλοπιάνω να με πάρεις μαζί στα επόμενα γυρίσματα, μπας και δω κι εγώ καμμιά χελώνα από κοντά
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ ξανά για τα θερμά σας σχόλια και τις υποδείξεις που μου κάνατε. Τις έλαβα σοβαρά υπόψη και ήδη έκανα τις αλλαγές που προτείνατε.
Εγκαινιάζω λοιπόν και τη λειτουργία ενσωμάτωσης vimeo, και σας δείχνω την HD version με τις διορθώσεις. Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
Ζητούνται επειγόντως μελομακάρονα για την "χρηματοδότηση" παραγωγής νέων video
|
|
||||
|
||||
Η μαμά μου φημίζεται για τα μελομακάρονα που φτιάχνει! Τι λέτε παιδιά, να τον "χρηματοδοτήσουμε" για να δούμε κι άλλα secret wonders από τα χεράκια του????
|
||||
|
||||
Εγώ προσφέρω μια Paella (homemade όχι τυχαία πράγματα) ......και ο θεός βοηθός...
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
||||
|
||||
Γιάννη πραγματικά εντυπωσιάστηκα πανέμορφες λήψεις -ηρεμία -χαλάρωση .
Μπράβο Γιάννη μας .
|
||||
|
||||
ρε γκραντμπλου το καλαμάρι σου είναι όντως "ο πιο φλώρος καλαμάρης" από συστάσεως ζωικού βασιλείου ή με γελάνε τα μάτια μου? σκάει μέσα στην μανούρα απλώνει από δω πλοκάμι απλώνει από κει, κάνει η γαρίδα μια κίνηση και ..... του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε!!!
τα δικά μου τα ζωάκια (της ίδιας ομοταξίας) αυτά τα σενιάρουν αυτά από πολύ τρυφερές ηλικίες http://1.bp.blogspot.com/_NRHHmQ3P7J...l%29.JPG:cool: υγ. στο θέμα των μελομακαρόνων, και πάντα με την λογική να προστατεύσουμε την παραγωγικότητα, θα έλεγα να απορρίψετε την πρόταση της μπαζ καθώς και κάθε παρόμοια πρόταση που συμπεριλαμβάνετε η μπαζ. Έχω βάσιμες υποψίες πως η βραδιά θα είναι καταστροφή και μελομακάρονο δεν θα δείτε ποτέ.